Merhabalar sistem diziyorum 2000 tl civarı önere bileceğiniz güç kaynakları var mı
Hocam MSI MPG serileri çok iyi diyorlar Psu benim için Pc bileşenlerinden en önemlisi sebebi bariz belli her şey ona bağlı bu sebeplen 2500 dahi verecem
Hocam MPG lerden almayı planliyorum 2500 zaten sistemim minimum 550w istiyor ilerde yükseltme yapmayı planladığımdan 650 bana yeteceğini duşunuyorum teşekkür ederim tavsiyeniz içinmsi mpg a650bnl öneririm onun harici 2k tlik psudan hayır gelmez 750w ise hiç hayır gelmez 750w alacaksan en az 4-5k olmalı.
Mag serileri pek iyi değil diyirlar MPG serileri iyi midir? hocam
mpg serisi çok iyidir mag seriside iyidir fakat alt modelleri çok kötü.Hocam MSI MPG serileri çok iyi diyorlar Psu benim için Pc bileşenlerinden en önemlisi sebebi bariz belli her şey ona bağlı bu sebeplen 2500 dahi verecem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam MPG lerden almayı planliyorum 2500 zaten sistemim minimum 550w istiyor ilerde yükseltme yapmayı planladığımdan 650 bana yeteceğini duşunuyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mag serileri pek iyi değil diyirlar MPG serileri iyi midir? hocam
Vallaha hocam kondasatörler hakkında bilgim var elektirk bölümü okudum o cızırtı sesi beni deli ediyor xpg de alabilirim ama MPG serileri biraz araştırdım iyi deniliyormpg serisi çok iyidir mag seriside iyidir fakat alt modelleri çok kötü.
Mpg aliyorum zaten 2500 tl yeBütçe artıyorsa mpg alın
80 bin tl lik sistem dizen adam dahi aldı bunu bende sorun çıkmasın yeterMpg aliyorum zaten 2500 tl ye