Neler Yeni

Güvenilir ps5 nerden alınır

Hrz20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Can Öztürk
Bu attığım siteden güvenli bir şekilde hem taksitli hemde garantili olarak alabilirsiniz; https://www.itopya.com/Kampanya/playstation-5-ve-ekipmanlari--696
İtopya da 28k Amazon’da buldum 22k arasında ne fark var Amazon da güvenli diye biliyorum aradaki farka bir kol daha alabilirim sence hangisi alayım

https://bit.ly/itopya-playstation-5-ve-ekipmanlarihttps://bit.ly/itopya-playstation-5-ve-ekipmanlari
O attığın linketeki satıcı amazon değil. Güney isminde bir mağaza ve bu mağaza nerededir sahibi kimdir hiç hakkında şikayet var mı vs. bunları iyi araştır. Amazon, n11, hepsiburada, trendyol, sahibinden vs. yerlerden alırken çok dikkat et eğer satıcı sitenin kendisi değilde başka bir isimse almanı önermem çünkü ürün sorunsuz gelse bile garantisi olmuyor. İlerde üründe sorun çıkarsa başın ağrıyabilir.

O attığın linketeki satıcı amazon değil. Güney isminde bir mağaza ve bu mağaza nerededir sahibi kimdir hiç hakkında şikayet var mı vs. bunları iyi araştır. Amazon, n11, hepsiburada, trendyol, sahibinden vs. yerlerden alırken çok dikkat et eğer satıcı sitenin kendisi değilde başka bir isimse almanı önermem çünkü ürün sorunsuz gelse bile garantisi olmuyor. İlerde üründe sorun çıkarsa başın ağrıyabilir.
yorumlarda herkes memnun bir sıkıntı göremedim

Hrz20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Can Öztürk
yorumlarda herkes memnun bir sıkıntı göremedim
Çünkü forumdaki kimsenin cihazı yada kolu arızalanmamıştır ve haliylede satıcıyla ve teknik servisle muhattap olmamışlardır. Umarım sende bir sorun yaşamazsın. Bu teknoloji işi biraz şans yıllar önce arkadaşımla vatan bilgisayardan aynı marka model laptop satın almıştık. Benim 1 defa bile bilgisayarım arızalanmadı arkadaşımınki 2 defa servise gitti geldi en sonunda ürünü geri alıp hediye çeki verdiler o çeklede başka marka model laptop satın aldı. Forumda dikkat et kaçak telefonda önerileri var hatta alıp kullananlar bir sıkıntı yaşamadıklarını söyleyenler var ucuz olduğu için insanın aklını çelmiyor değil ama imei ve garanti sorunları yaşıyorsun hatta kimisi telefona kaçak yazılım yüklettiriyor hatta içindeki donanımları kurcalatanlar ve bunun bi zararı olmadığı söyleyenler var ismi direnç miydi neydi unuttum şimdi o yüzden her yazılana inanma iyi düşün taşın kararını öyle ver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak kır
Palystation 5 almayı düşünüyorum alim digital sürümünü almayı düşünüyorum CD li olan da olabilir ama aylık ya da yıllık şekilde abonelik alıp oynamak istiyorum CD li alırsam ne avantajım olur
Taksitli almak istiyorum güvenilir bir satıcı ve site eğer olursa çift kol iyi olur eğer olmaz ise haricen kol linki de atabilirsiniz
Sahibindende araştırıp 14-15kya 2. el almanı öneririm, ps5 pro çıktığında da satar sıfır alırsın hem slimden zarar etmezsin satarken yine 14-15 gibi fiyatlara satarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Dogan
Her şehirde konsol ve oyun satan ünlü dukkanlar vardır eskiden kalan.Onkardan sizin orada da vardır. Bakınin carsilarda göreceksiniz. Oralardan da alabilirsiniz.

Her şehirde konsol ve oyun satan ünlü dukkanlar vardır eskiden kalan.Onkardan sizin orada da vardır. Bakınin carsilarda göreceksiniz. Oralardan da alabirsiniz
burda sarı bina vardı dünyaynın en saçma binası orda öyle yerler vardı yıktılar sonra da deprem oldu bir çok dükkan yıkıldı araştırdım ama bulamadım amazon üzerinden satın aldım kullanıyorum

Top Bottom