berkaygokdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
merhaba, Ryzen 5 5600 işlemci alacağım tray olarak. sizce nerden almalıyım uygun ucuz fiyata. güvenilir bir satıcı var mı? yardımcı olursanız sevinirim
merhaba, Ryzen 5 5600 işlemci alacağım tray olarak. sizce nerden almalıyım uygun ucuz fiyata. güvenilir bir satıcı var mı? yardımcı olursanız sevinirim
hocam tamam da bazı yorumları okudum çoğu kişi pin yamuk veya kırık yazmış![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.428,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende yeni 5600x aldıydım birinden garantisi var dediydi bana 7500f geçeceğim lazımsa aynı fiyatlara vereyim param güvende ile yollarım sana isin görülsün maksatmerhaba, Ryzen 5 5600 işlemci alacağım tray olarak. sizce nerden almalıyım uygun ucuz fiyata. güvenilir bir satıcı var mı? yardımcı olursanız sevinirim
fiyat?Bende yeni 5600x aldıydım birinden garantisi var dediydi bana 7500f geçeceğim lazımsa aynı fiyatlara vereyim param güvende ile yollarım sana isin görülsün maksat
DFS bilgisayar öneririm, magic ile sıkıntı yaşama ihtimali olabilir, işlemci pinlerinde![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.428,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kargoyla ilgili sorun o hocam ya evet o tarz durumda kuryeyi kapıda bekletip bi bakın öyle yollayınhocam tamam da bazı yorumları okudum çoğu kişi pin yamuk veya kırık yazmış
link verebilir misinizDFS bilgisayar öneririm, magic ile sıkıntı yaşama ihtimali olabilir, işlemci pinlerinde![]()
Piyasası ne kadarsa yardımcı olurum problem olmazfiyat?
Akakçe de dfsbilgisayarli satıcıdan al yukarıda arkadaş link vermiş. Sıkıntı yaşamazsınız.link verebilir misiniz
Amazon dahada iyi olur evet soğutucu yoksa benim cpu yu dusunursen x123 te var clu max 6 derece oluyor memnunum oda hediyem olsun termal macunu sürer bakarsın keyfinemerhaba, Ryzen 5 5600 işlemci alacağım tray olarak. sizce nerden almalıyım uygun ucuz fiyata. güvenilir bir satıcı var mı? yardımcı olursanız sevinirim