Güvenilir satıcı bulmam lazım

Reaksiyon skoru
0
merhaba, Ryzen 5 5600 işlemci alacağım tray olarak. sizce nerden almalıyım uygun ucuz fiyata. güvenilir bir satıcı var mı? yardımcı olursanız sevinirim

merhaba, Ryzen 5 5600 işlemci alacağım tray olarak. sizce nerden almalıyım uygun ucuz fiyata. güvenilir bir satıcı var mı? yardımcı olursanız sevinirim

Bende yeni 5600x aldıydım birinden garantisi var dediydi bana 7500f geçeceğim lazımsa aynı fiyatlara vereyim param güvende ile yollarım sana isin görülsün maksat

DFS bilgisayar öneririm, magic ile sıkıntı yaşama ihtimali olabilir, işlemci pinlerinde 😀

link verebilir misiniz
Akakçe de dfsbilgisayarli satıcıdan al yukarıda arkadaş link vermiş. Sıkıntı yaşamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra olarak amazondan al daha da garanti olur

Amazon dahada iyi olur evet soğutucu yoksa benim cpu yu dusunursen x123 te var clu max 6 derece oluyor memnunum oda hediyem olsun termal macunu sürer bakarsın keyfine

Ben magicden almıştım. Elmacik ve magic bir zamanlar bunu peynir ekmek gibi sattı taban fiyattan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,360
Üyeler
183,417
Son üye
ysufftalha
Geri