Neler Yeni

Guvenli ve ucuz windows 11 almam alzim

re00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Refia
Hem guvenilir biryerden hem de ucuza windows 11 almam lazim nerden alacagim konusunda yardimci olur musunuz. Sitelerde windows 11 yaninda da bir ozelligi yaziyor ne ise yaradiklarini tam anlamadim

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bilgilerin yoksa bedava orjinal yapmayı söylim ben sana önce windows 10 21h1 veya altı eski sürüm bulup yükliyeceksin. sonra crak vericem sana onunla cracliceksin ardından windows update gir orda windows 11 yükselt yazıcak veya windowsun kendi sitesinde yükseltme aracı vardı sanırım indir win11 yap orjinal olucak
key almak istersende belirli sitelerde var. www.saglamlisans.com birisi satın almıştı verdikleri key çalışıyor diyordu

• Beğen
Reaksiyonlar: re00

man a man

80+ Bronze

re00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Refia
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgilerin yoksa bedava orjinal yapmayı söylim ben sana önce windows 10 21h1 veya altı eski sürüm bulup yükliyeceksin. sonra crak vericem sana onunla cracliceksin ardından windows update gir orda windows 11 yükselt yazıcak veya windowsun kendi sitesinde yükseltme aracı vardı sanırım indir win11 yap orjinal olucak
key almak istersende belirli sitelerde var. www.saglamlisans.com birisi satın almıştı verdikleri key çalışıyor diyordu
Hocam biseyler yukledim ben yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:

pro isterseniz : https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-oem-lisans-key-satin-al/
home isterseniz : https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-home-oem-dijital-lisans-key/
kendim kullanıyorum bi sorun çıkarmadı, bu attıklarım oem lisans anakarta kazınır format atsan bile gitmez.
Pro ve home arasindaki fark ne acaba

re00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Refia
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 11 olsa daha iyi olur

kayn999

80+