Neler Yeni

Güzel mouse önerisi

Shourd

80+ Gold
Bütçe
500
merhaba neden bi marka istemediğimi düşümüş olabilirsiniz arkadaşlar şuanki mousem 8 tuşlu ve benim çok işime yarıyor en azından çok rahat kulanıyorum neden derseniz ben biraz daha ağır mouselr seviyorum elim çok büyük değil ama bana bu rahat geliyor şuanki mousemin cps yetmiyor bana ondan dolayı yenisini alıcağıma ama benzer tipte bulamıyorum bütçem maks 500 bu mouseyş buldum yarı fiyatına yani tahmşn ediceğiniz gibi logitech çakması tipi var ama gerçekten mousenin görünüşü değilde tutuş şekli tam benlik linkini bırakıcağım sizce alınırımı bütçem maks 500 ama daha ucuzada olur bu arada benim ve istediğim mouseden tutuş şeklimi anlamışsınızdır

benim mousem-

almak istediğim mouse-

beyler mouse önermicekseniz bile bu benim almak istediğim nasıl onu söyleyin

Son düzenleme:

xTURANN

80+ Silver
Attığın XRADES'in Rampage Halini Uzun Bir Süre Kullandım. Benim kullandığımda kullanılan boya katmanı soyuluyordu. Kaplaması kötüydü yani. Fakat mouse okay.

Shourd

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tür mouseleri sevmediğimi söyledim hocam ben dha abüyük ve 8 tuşlu olanları seviyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığın XRADES'in Rampage Halini Uzun Bir Süre Kullandım. Benim kullandığımda kullanılan boya katmanı soyuluyordu. Kaplaması kötüydü yani. Fakat mouse okay.
cps değerleri nasıldı hiç baktınızmı

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
bu tür mouseleri sevmediğimi söyledim hocam ben dha abüyük ve 8 tuşlu olanları seviyorum

xTURANN

80+ Silver

CPS'in ne olduğunu "tam olarak" bilmiyorum. Eğer minecraftta ki saniye başına yapılan 10 - 15 clickse, öyle şeylerle işim yok benim.

Shourd

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam attığım mouseler baktınızmı ben sağ el kulanan biriyim sağ elimde baş parmağım için yerli olanlara bakıyorum bunlardaki solda daha çok

CPS'in ne olduğunu "tam olarak" bilmiyorum. Eğer minecraftta ki saniye başına yapılan 10 - 15 clickse, öyle şeylerle işim yok benim.
mşnecraft için değil genel olarak oyunlarda lazım oluyor

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi

xTURANN

80+ Silver
eyw bence benim attığım daha iyi baya bi yorumuda var ve olumlu
Kankam sen modelini bulmuşsun. Al geç. Atılanları beğenmiyorsun pek. O Bütçede ne alırsan al iyi bir performans bekleyemezsin. Al, CPS Dene kötüyse iade et.

Top Bottom