Yastık şart değilse Göktürk serisini al geç, en geniş ve rahat modellerden birisi. 180-90 kiloyum ve rahat ettim, terletme de yapmadı.@JATDAV hocam bu konularda en bilgili kişi sensin galiba. 1.85 boy için 1500tl sınır ile hangi koltuğu önerirsin? Kilo da 75.
Fırtına nasıl sence bir de xdriveda koku oluyor diyorlar öyle bir şey ile karşılaştın mı?Yastık şart değilse Göktürk serisini al geç, en geniş ve rahat modellerden birisi. 180-90 kiloyum ve rahat ettim, terletme de yapmadı.
Kokuyla karşılaşmadım ama 5-6 saat sonunda koltuktan kalktığımda elbette 1 ter kokusu oluyor camı açtığın zaman gidiyordu. Koltuktan değil içeriden kaynaklanıyordu onun türlü 1 koku yok.Fırtına nasıl sence bir de xdriveda koku oluyor diyorlar öyle bir şey ile karşılaştın mı?
babam kırılır diyor taşırmı emin değilim
Armor S'ten memnun musun? Bana küçük gelir diye hiç aaraştırmadım, bunu mu diyorsun hocam:?Kokuyla karşılaşmadım ama 5-6 saat sonunda koltuktan kalktığımda elbette 1 ter kokusu oluyor camı açtığın zaman gidiyordu. Koltuktan değil içeriden kaynaklanıyordu onun türlü 1 koku yok.
Fırtına modellerinin ayak destekli olanını alacaksan al, geniş model Göktürk ile aynı boyutlarda sayılır bütçeni aşıyor diye önermedim ama o da güzeldir. Ayak desteklisini alacaktım sonra vazgeçip Armor S aldım ^^
Ondan bahsediyorum evet ama o siteyi ilk defa duydum.Armor S'ten memnun musun? Bana küçük gelir diye hiç aaraştırmadım, bunu mu diyorsun hocam:?
xDrive Fırtına Profesyonel Oyuncu KoltuÄu Sarı
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı AlıÅveriÅ, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. XDrive FIRTINA, XDrive KumaÅ FIRTINA Oyuncu KoltuÄu, XDrive FIRTINA Oyuncu KoltuÄu, XDrive FIRTINA, XDrive FIRTINA, XDrive FIRTINA Oyuncu KoltuÄu, XDrive...www.gamemar.com
Arkadaşlar babamla anlaştık koltuk alıcağızda sizce önerdiğiniz güzel bir koltuk önerir misiniz? ucuz olsun ama 2. El
babam ayda 200 TL taksit yaparım dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
satılmıyor onlar knk
knk o kadar alamıyoruzal bunu kardeşim istersen 36 yap istersen 12Oyuncu Koltukları & Sandalyeleri - Gamer Koltuk - n11
Oyuncu Koltukları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Oyuncu Koltukları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
knk aynısını bulamıyorum başka nerden bulabilirim onun siyahını1.85-115 kiloyum. bi amuda kalkmadığım kaldı sandalyede. Boyun dayaması, sırt dayama yerini yatırabiliyosun falan. Marttan beri her gün kullanıyorum sapasağlam. terletme yok, koku vs yok. mis gibi misss. 800-900 vereceğin sözde oyuncu koltuklarının 5-6 ay içinde perti çıkıcak. İlla oyuncu koltuğu alacam diyosan 1500-2000den aşağı alma.
bu nasıl knk https://www.gittigidiyor.com/ev-bah...campaign=standard&utm_content=standard&v=1.831.85-115 kiloyum. bi amuda kalkmadığım kaldı sandalyede. Boyun dayaması, sırt dayama yerini yatırabiliyosun falan. Marttan beri her gün kullanıyorum sapasağlam. terletme yok, koku vs yok. mis gibi misss. 800-900 vereceğin sözde oyuncu koltuklarının 5-6 ay içinde perti çıkıcak. İlla oyuncu koltuğu alacam diyosan 1500-2000den aşağı alma.