Haylou GT1 daha iyi.Replika bir mal almak yerine 40-50 TL daha ekleyip Airdots almanın senin için daha iyi olacağını düşünüyorum .
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
düşüncen için çok teşekkür ederim ilk öncelikle,fakat ben ve çevremde kullanan görmedim acaba f/p ürünü mü?Replika bir mal almak yerine 40-50 TL daha ekleyip Airdots almanın senin için daha iyi olacağını düşünüyorum .
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Fiyatı
Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet F/P bir ürün. Shiftdelete kanalı çok güzel bir uzun kullanım testi çekmişti onu izlersen kafandaki soru işaretleri gider .düşüncen için çok teşekkür ederim ilk öncelikle,fakat ben ve çevremde kullanan görmedim acaba f/p ürünü mü?
Replika dan daha iyi olduğu kesin.düşüncen için çok teşekkür ederim ilk öncelikle,fakat ben ve çevremde kullanan görmedim acaba f/p ürünü mü?