Yardım Gx30 Pro Kulaklık Alınır Mı?

Genc0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
126
Merhaba uzun süredir kulaklık arıyorum şuanki kulaklığımda bir sorun yok ama tek sıkıntısı kablolu olması kablolu ekipmanlardan uzaklaşmak istiyorum artık çok sıkıntı yapıyor hem kalabalık hemde rahatsız edici ama şöyle bir şey var wireless kulaklıklar çok pahalı şuan hyperx cloud2 kullanıyorum gx30 pro nasıldır hiçbir inceleme videosu bulamadım 200 tl kupon var nasıl bir kulaklıktır?

Merhaba uzun süredir kulaklık arıyorum şuanki kulaklığımda bir sorun yok ama tek sıkıntısı kablolu olması kablolu ekipmanlardan uzaklaşmak istiyorum artık çok sıkıntı yapıyor hem kalabalık hemde rahatsız edici ama şöyle bir şey var wireless kulaklıklar çok pahalı şuan hyperx cloud2 kullanıyorum gx30 pro nasıldır hiçbir inceleme videosu bulamadım 200 tl kupon var nasıl bir kulaklıktır?

ATK Mercury al bende alıcam iyizico ve parolpara ikilisini kullanılarak al

Hocam aldığında kısa bir inceleme yazıp beni etiketler misin rica etsem
Evet iyi olur.
Çoğu ayarı çince olmasa iyiymiş amka gx30 pro'yuda merak etmedim değil gamepad'leri güzeldi ve tip olarak da çok güzel duruyor ama herhangi bir incelemesi yok.

Ne kadara geliyor?
Benim konumda 1400tl chasback olacağını söyledi bir arkda
Hocam aldığında kısa bir inceleme yazıp beni etiketler misin rica etsem
Etiketlerim ben forumlarda falan okuduğma göre oyun modu ile müzik modu geçişinde çince konuşuyormuş eksi bir özellik bu ve kulaklık ilk alanlara göre ağır gelebilirmiş ses kalitesi falan memnun kalmış insanlar gecikme yaşanları okudum ama onlar büyük ihtimalle 2.4ile bağlantı yapmış ben Bluetooth 5.3 ile deneme yapacağım pil süresi kısa diyenleri gördüm o da büyük ihtimalle ışığnı açık kullandıkları için ama 2 3 günden sipariş vereceğim sizi de takibe alayım

Ben de GX30 kablolu versiyonu var oldukça memnunum, fiyatına göre çok iyi bir kulaklık. Kablosuz versiyonu olan Pro'yu kullanma şansım olmadı ama en ufak şeyde destek ekibine kolayca ulaşabilmek büyük nimet. Beşiktaş Espor'un sponsoru oldukları için "bjk200" koduyla 200TL indirim de mevcut. Bir alt modeli olan GX30'un mikrofonu oldukça kaliteli, ilk başta gürültü engelleme modu aktif değildi driver'dan aktifleştirince düzeldi.

Sizce razer black şarkı V2 Z mı almalıyım yoksa mekanik gx30 pro yu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri