Hayırlı olsun5 senelik bikgisayar alma macerasının sonuna geldik arkadaşlar sonunda bende pc sahibi olacağım amazondan 12 taksite lenovo legion 5 rtx 3060 5600h lı laptopu aldım ho mu go mu
Aga marka kalmadı ne alcaz msi asus vs deme onların fiyatları zaten belliBen casper iyi demedim bana legion diye marka fanboyluğu yapmayın. Legionu temsil eden ana kuruluş zaten lenovodur. Lenovo nun bir modelidir legion. Bundan dolayı ben direkt lenovo önermiyorum. Casperda aynı şekil ve hp acer markalarıda.
Eğer bir üste bakarsak her sene daha iyisi çıkıyor hep bir üstü çıkıyorHocam beklentim şu sorunsuz çalışsın 1-2 sene ilerde satıp daha yükseğini alayım
Hocam bu fiyat bandında 4060 bulamadım ben link atabilir misinizh.o 4060 da düşünülebilirdi fakat güzel laptop buda.
casper var ona hiç bakma bile bu fiyat bandında YOK gelecek olanlarda dolar bu seyirde giderse min 35-38 aralığında gelir Allah aşkına bir düşünün dolar kaç okdu 4060 stokları çoğunlukla tükendi yeni ıthal mallar gelecek her gün nerdeyse 1 tl artıyor dolar ne buluyorsanız alın bizimkiler eşşeklik etti rtx4060 asusu 26k dan almadılar bende mecbur kaldımHocam bu fiyat bandında 4060 bulamadım ben link atabilir misiniz
tamamda bunun dışında bu kalitede bu sıcaklık değerlerini gösterebilen ekranı bu kadar kaliteli olan bir laptop gösterin bu fiyat bu taksite alalımBen casper iyi demedim bana legion diye marka fanboyluğu yapmayın. Legionu temsil eden ana kuruluş zaten lenovodur. Lenovo nun bir modelidir legion. Bundan dolayı ben direkt lenovo önermiyorum. Casperda aynı şekil ve hp acer markalarıda.
hocam nasıl iade olduğunu anlarım ve taksitle aldım ürünü iadede ürün çıkmadı diyelim o zaman ne olacak ?Bu seriler lenovo y500 ve sonrasında çıkan serilerle birlikte hep kullanıcılar tarafından sevildi ve sorunsuz genel olarak.
Saçma sapan markalar, global yerine gelişmekte olan ülkelerde satılan modellerdense on numara tercih olmuş.
Tek önerim, ürün gelince kontrol edin, amazon o kadar kolay iade alıyor ki bir ürün yeni değilse atıyorum rtx 4000 serisi laptop değilse genelde iade yemiş ürün oluyor.
2k üstüne bu var https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,417457838.htmlHocam bu fiyat bandında 4060 bulamadım ben link atabilir misiniz
hocam casper g870 g770 gibi değil çoğu sorunu düzeltildi.casper var ona hiç bakma bile bu fiyat bandında YOK gelecek olanlarda dolar bu seyirde giderse min 35-38 aralığında gelir Allah aşkına bir düşünün dolar kaç okdu 4060 stokları çoğunlukla tükendi yeni ıthal mallar gelecek her gün nerdeyse 1 TL artıyor dolar ne buluyorsanız alın bizimkiler eşşeklik etti rtx4060 asusu 26k dan almadılar bende mecbur kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamda bunun dışında bu kalitede bu sıcaklık değerlerini gösterebilen ekranı bu kadar kaliteli olan bir laptop gösterin bu fiyat bu taksite alalım
hocam nasıl iade olduğunu anlarım ve taksitle aldım ürünü iadede ürün çıkmadı diyelim o zaman ne olacak ?
şöyle bu sene amazon'dan monitör, laptop vs. aldımHocam nasıl yani iade yemis ürünse ne olacak
Hocam ne alsaydım casper mi farkında iseniz bu bir legion
pc sahibi olacağım dediğin için söyleme ihtiyacı hissettim imkan varsa masaüstü bir sistem alın, iş, okul ihtiyacı çok yoksa.5 senelik bikgisayar alma macerasının sonuna geldik arkadaşlar sonunda bende pc sahibi olacağım amazondan 12 taksite lenovo legion 5 rtx 3060 5600h lı laptopu aldım ho mu go mu
Hocam casperdan niye uzak durun dediniz bilmediğimden soruyorumcasper var ona hiç bakma bile bu fiyat bandında YOK gelecek olanlarda dolar bu seyirde giderse min 35-38 aralığında gelir Allah aşkına bir düşünün dolar kaç okdu 4060 stokları çoğunlukla tükendi yeni ıthal mallar gelecek her gün nerdeyse 1 TL artıyor dolar ne buluyorsanız alın bizimkiler eşşeklik etti rtx4060 asusu 26k dan almadılar bende mecbur kaldım
tamamda bunun dışında bu kalitede bu sıcaklık değerlerini gösterebilen ekranı bu kadar kaliteli olan bir laptop gösterin bu fiyat bu taksite alalım
hocam nasıl iade olduğunu anlarım ve taksitle aldım ürünü iadede ürün çıkmadı diyelim o zaman ne olacak ?
abicim biri LEGİON biri casper g870 yani karşılaştırmak bile yanlı (şimdiden fanboy oldum bu nasıl bir saplantı )
hocam ben baya bir araştırdım bu casperler ne kadarda eski modellere göre kaliteli olsalada yinde sıkıntı çıkaran ürünler benim eski konularımı inceleyebilirsin yani ne bir asus tuf nede bir legion değillerHocam casperdan niye uzak durun dediniz bilmediğimden soruyorum
Bana bunu önerdilerde https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,417408534.html
evet casper şuanda kasa olarak ortalama durumda pek kaliteli değil fakat böyle bir durumda her casper laptopun başına geleceğini düşünmüyorum attığım laptop f/p bir laptop tabii ki sizin laptop kasa ve kalite olarak daha iyi benim attığım performans açısındaabicim biri LEGİON biri casper g870 yani karşılaştırmak bile yanlı (şimdiden fanboy oldum bu nasıl bir saplantı )
ben onu alıyordum kart hata verdi almadım şu abinin yorumunu da görünce vazgeçtim
Alıntıyı görüntüle