Neler Yeni

H.O. MU G.O. MU? LEGİON 5 Laptop Aldım

TİTAN.

80+ Platinum

.RBO.

80+ Silver
Ben casper iyi demedim bana legion diye marka fanboyluğu yapmayın. Legionu temsil eden ana kuruluş zaten lenovodur. Lenovo nun bir modelidir legion. Bundan dolayı ben direkt lenovo önermiyorum. Casperda aynı şekil ve hp acer markalarıda.
Aga marka kalmadı ne alcaz 😄 msi asus vs deme onların fiyatları zaten belli

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam beklentim şu sorunsuz çalışsın 1-2 sene ilerde satıp daha yükseğini alayım
Eğer bir üste bakarsak her sene daha iyisi çıkıyor hep bir üstü çıkıyor

.RBO.

80+ Silver
Hocam bu fiyat bandında 4060 bulamadım ben link atabilir misiniz
casper var ona hiç bakma bile bu fiyat bandında YOK gelecek olanlarda dolar bu seyirde giderse min 35-38 aralığında gelir Allah aşkına bir düşünün dolar kaç okdu 4060 stokları çoğunlukla tükendi yeni ıthal mallar gelecek her gün nerdeyse 1 tl artıyor dolar ne buluyorsanız alın bizimkiler eşşeklik etti rtx4060 asusu 26k dan almadılar bende mecbur kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben casper iyi demedim bana legion diye marka fanboyluğu yapmayın. Legionu temsil eden ana kuruluş zaten lenovodur. Lenovo nun bir modelidir legion. Bundan dolayı ben direkt lenovo önermiyorum. Casperda aynı şekil ve hp acer markalarıda.
tamamda bunun dışında bu kalitede bu sıcaklık değerlerini gösterebilen ekranı bu kadar kaliteli olan bir laptop gösterin bu fiyat bu taksite alalım

Bu seriler lenovo y500 ve sonrasında çıkan serilerle birlikte hep kullanıcılar tarafından sevildi ve sorunsuz genel olarak.
Saçma sapan markalar, global yerine gelişmekte olan ülkelerde satılan modellerdense on numara tercih olmuş.
Tek önerim, ürün gelince kontrol edin, amazon o kadar kolay iade alıyor ki bir ürün yeni değilse atıyorum rtx 4000 serisi laptop değilse genelde iade yemiş ürün oluyor.
hocam nasıl iade olduğunu anlarım ve taksitle aldım ürünü iadede ürün çıkmadı diyelim o zaman ne olacak ?

Hocam bu fiyat bandında 4060 bulamadım ben link atabilir misiniz
2k üstüne bu var https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,417457838.html

casper var ona hiç bakma bile bu fiyat bandında YOK gelecek olanlarda dolar bu seyirde giderse min 35-38 aralığında gelir Allah aşkına bir düşünün dolar kaç okdu 4060 stokları çoğunlukla tükendi yeni ıthal mallar gelecek her gün nerdeyse 1 TL artıyor dolar ne buluyorsanız alın bizimkiler eşşeklik etti rtx4060 asusu 26k dan almadılar bende mecbur kaldım

tamamda bunun dışında bu kalitede bu sıcaklık değerlerini gösterebilen ekranı bu kadar kaliteli olan bir laptop gösterin bu fiyat bu taksite alalım

hocam nasıl iade olduğunu anlarım ve taksitle aldım ürünü iadede ürün çıkmadı diyelim o zaman ne olacak ?
hocam casper g870 g770 gibi değil çoğu sorunu düzeltildi.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Mete C. E.
Hocam nasıl yani iade yemis ürünse ne olacak

Hocam ne alsaydım casper mi farkında iseniz bu bir legion
şöyle bu sene amazon'dan monitör, laptop vs. aldım
hepsi sorunluydu çünkü iade ürünlerdi ve kullanılmış, bozuk, tamir bile görmeden bana geldi.
artık amazon'dan ürün alırken son seri yeni çıkmış değilse almıyorum.
Bu yüzden dedim kontrol edin.
En basiti sıfır bandı oluyor her üründe o alakasız bir bantla değiştirilir,
laptopta gereksiz el izleri olabiliyor,
+ programlar ile ssd vb. ömrüne bakılır,
fps benchmark testi yüklenir vb. vb.

Ekler

• amazon.png
    amazon.png
    111.6 KB · Hit: 40
  • hepsiburada.png
    hepsiburada.png
    28.4 KB · Hit: 34

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Berk
pc sahibi olacağım dediğin için söyleme ihtiyacı hissettim imkan varsa masaüstü bir sistem alın, iş, okul ihtiyacı çok yoksa.

FUTTU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan
casper var ona hiç bakma bile bu fiyat bandında YOK gelecek olanlarda dolar bu seyirde giderse min 35-38 aralığında gelir Allah aşkına bir düşünün dolar kaç okdu 4060 stokları çoğunlukla tükendi yeni ıthal mallar gelecek her gün nerdeyse 1 TL artıyor dolar ne buluyorsanız alın bizimkiler eşşeklik etti rtx4060 asusu 26k dan almadılar bende mecbur kaldım

Hocam casperdan niye uzak durun dediniz bilmediğimden soruyorum
Bana bunu önerdilerde https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,417408534.html

.RBO.

80+ Silver
abicim biri LEGİON biri casper g870 yani karşılaştırmak bile yanlı (şimdiden fanboy oldum bu nasıl bir saplantı :oops::censored:)
ben onu alıyordum kart hata verdi almadım şu abinin yorumunu da görünce vazgeçtim
casper.PNG

Hocam casperdan niye uzak durun dediniz bilmediğimden soruyorum
Bana bunu önerdilerde https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,417408534.html
hocam ben baya bir araştırdım bu casperler ne kadarda eski modellere göre kaliteli olsalada yinde sıkıntı çıkaran ürünler benim eski konularımı inceleyebilirsin yani ne bir asus tuf nede bir legion değiller

abicim biri LEGİON biri casper g870 yani karşılaştırmak bile yanlı (şimdiden fanboy oldum bu nasıl bir saplantı :oops::censored:)
ben onu alıyordum kart hata verdi almadım şu abinin yorumunu da görünce vazgeçtim
Alıntıyı görüntüle
evet casper şuanda kasa olarak ortalama durumda pek kaliteli değil fakat böyle bir durumda her casper laptopun başına geleceğini düşünmüyorum attığım laptop f/p bir laptop tabii ki sizin laptop kasa ve kalite olarak daha iyi benim attığım performans açısında :)

Top Bottom