Neler Yeni

H.O. MU G.O. MU? LEGİON 5 Laptop Aldım

FUTTU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan
abicim biri LEGİON biri casper g870 yani karşılaştırmak bile yanlı (şimdiden fanboy oldum bu nasıl bir saplantı :oops::censored:)
ben onu alıyordum kart hata verdi almadım şu abinin yorumunu da görünce vazgeçtim
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben baya bir araştırdım bu casperler ne kadarda eski modellere göre kaliteli olsalada yinde sıkıntı çıkaran ürünler benim eski konularımı inceleyebilirsin yani ne bir asus tuf nede bir legion değiller
Anladım hocam o zaman bana bi laptop önerebilir misiniz acaba 22k bandında

.RBO.

80+ Silver
evet casper şuanda kasa olarak ortalama durumda pek kaliteli değil fakat böyle bir durumda her casper laptopun başına geleceğini düşünmüyorum attığım laptop f/p bir laptop tabii ki sizin laptop kasa ve kalite olarak daha iyi benim attığım performans açısında :)
haklısınız tercih meselesi benim tercihim şudur ki biraz daha para biriktirip 1-1.5 seneye bunu satıp daha iyisini almak yani :) ki üründe 3 yıl garanti var

Anladım hocam o zaman bana bi laptop önerebilir misiniz acaba 22k bandında
bu bant biraz soruna ama bu laptopu öneririm sağlam bir yapısı var tek sorunu şu işlemcisi biraz zayıf kalıyor ama yetenekli ellerde güzel performans sergiler

FUTTU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan
haklısınız tercih meselesi benim tercihim şudur ki biraz daha para biriktirip 1-1.5 seneye bunu satıp daha iyisini almak yani :) ki üründe 3 yıl garanti var

bu bant biraz soruna ama bu laptopu öneririm sağlam bir yapısı var tek sorunu şu işlemcisi biraz zayıf kalıyor ama yetenekli ellerde güzel performans sergiler
bütçeyi biraz artıra bilirim. Bahsettiğin laptop neydi

Ysuflix

80+ Gold
hayırlı olsun hocam

.RBO.

80+ Silver
O fiyata gerekirse hiç cihaz almam. Asus,msi da demedim ki? Ben dell harici almam. Monster da alırsam ya tongfang ya msi kasa alırım zaten.
iyi hocam siz hiç almayın bu ülkede bir dahada alamazsınız farkında iseniz o laptou bile 12 taksitle 5 yıllkı bir serüven sonucu zor aldım yani refah içinde tercih etmiyoruz bu laptopları imkanım olsa ya alienware yada gigayte aorus alırdım

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
İşlemci bir tık geride kalır deyip de adamın hevesini kırmayın lütfen.
R5 5600, serisinin en üstlerinde. Hepimiz Ryzen 7 isteriz ama, o zaman da overkill (aşırıya kaçma) olur.

Ofis işi için derse, R5 üzebilir, geride kalabilir. Haklı olursunuz o konuda tamam ama, oyun için yine iyi.
Halen R5 5600, 11ci nesil i5 ve 10cu nesil i7'lere kafa tutuyor, 11ci nesil i7lere yaklaşıyor.
R7 dediğimiz de, 12ci nesil i7 ve 11ci nesil i9'lara tekabele ediyor ki, işte o OVERKILL oluyor.

O yüzden heves kırmayın. :)

.RBO.

80+ Silver
şöyle bu sene amazon'dan monitör, laptop vs. aldım
hepsi sorunluydu çünkü iade ürünlerdi ve kullanılmış, bozuk, tamir bile görmeden bana geldi.
artık amazon'dan ürün alırken son seri yeni çıkmış değilse almıyorum.
Bu yüzden dedim kontrol edin.
En basiti sıfır bandı oluyor her üründe o alakasız bir bantla değiştirilir,
laptopta gereksiz el izleri olabiliyor,
+ programlar ile ssd vb. ömrüne bakılır,
fps benchmark testi yüklenir vb. vb.
hocam iade alınca parasını gerimi alıyorsunuz yoksa yenisini mi yolluyorlar şu zamanda çok sıkıntı

İşlemci bir tık geride kalır deyip de adamın hevesini kırmayın lütfen.
R5 5600, serisinin en üstlerinde. Hepimiz Ryzen 7 isteriz ama, o zaman da overkill (aşırıya kaçma) olur.

Ofis işi için derse, R5 üzebilir, geride kalabilir. Haklı olursunuz ona OK ama oyun için yine iyi.
Halen R5 5600, 11ci nesil i5 ve 10cu nesil i7'lere kafa tutuyor, 11ci nesil i7lere yaklaşıyor.
R7 dediğimiz de, 12ci nesil i7 ve 11ci nesil i9'lara tekabele ediyor ki, işte o OVERKILL oluyor.

O yüzden heves kırmayın. :)
harikasınız hocam

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
hocam iade alınca parasını gerimi alıyorsunuz yoksa yenisini mi yolluyorlar şu zamanda çok sıkıntı

harikasınız hocam
Rica ederim. Benim bildiğim bu ve artık içim kıyıldı herkes olmaz, üzer, yetersiz kalır falan diyince, dayanamadım.
Güzel seçim cidden ama. Kaç yıl oldu bak, halen r5 5600H (mobile- laptop) hali yok satıyor ve çok tutuyor R7'nin bir tık alt segmenti olarak. :)

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
iyi hocam siz hiç almayın bu ülkede bir dahada alamazsınız farkında iseniz o laptou bile 12 taksitle 5 yıllkı bir serüven sonucu zor aldım yani refah içinde tercih etmiyoruz bu laptopları imkanım olsa ya alienware yada gigayte aorus alırdım
Menmunsanız hayırlı olsun. Ben kişisel deneyimime göre belirtim. :)

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
Menmunsanız hayırlı olsun. Ben kişisel deneyimime göre belirtim. :)
Bu Alienware şey değil mi ya, bir tane Hacker diye bir film vardı hani? Kapağın arkasında uzaylı kafası logosu vardı, o laptop mu?
Ben var ya hep onu sadece bir kurgu sanıyordum, gerçekmiş lan! (ve bu gerçeği üniversite yurdunda kalırken öğrendim! :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,570
Üyeler
166,026
Son üye
Swazex
Top Bottom