Philips de marka basıyor canım.bozulur diye tahmin ediyorum genelde bozuluyor evde laptopu gamepadi var hep bozuluyo ondan hiç monster önermem kalitesine güvenmiyorum marka basmaya devam etsin
Philips de marka basıyor canım.bozulur diye tahmin ediyorum genelde bozuluyor evde laptopu gamepadi var hep bozuluyo ondan hiç monster önermem kalitesine güvenmiyorum marka basmaya devam etsin
onun bastırdığı en azından aliminyum ve kaliteli markası güven veriyor ve bu kişidien kişiye değişebilirphilips kendi üretiyor sanki
bence monsterin klavyesi daha güzel monster markası da güven veriyoronun bastırdığı en azından aliminyum ve kaliteli markası güven veriyor ve bu kişidien kişiye değişebilir
fırçalanmış aliminyum kasa budaonun bastırdığı en azından aliminyum ve kaliteli markası güven veriyor ve bu kişidien kişiye değişebilir
evdeki tüm alınan monsterlarda ikide bir sorun çıktığından olabilirbence monsterin klavyesi daha güzel monster markası da güven veriyor
SPK8614 marka basım değil zaten.bozulur diye tahmin ediyorum genelde bozuluyor evde laptopu gamepadi var hep bozuluyo ondan hiç monster önermem kalitesine güvenmiyorum marka basmaya devam etsin
bende o yüzden aldım ömür boyu bakım garantisi var 15 gün içerisinde koşulsuz iade garantisi var daha ne olsun. Rampage gp jd alıp bozulduktan sonra kiminle irtibata geçecektim yani şahsen ben böyle düşünüyorumbence monsterin klavyesi daha güzel monster markası da güven veriyor