Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
SPK8614 bazen basabiliyor.Hangi klavyeden bahsediyorsun ?
SPK8614 bazen basabiliyor.Hangi klavyeden bahsediyorsun ?
Birader sen niye bilmediğin konulara yorum yapıyosun söyle o paraya daha iyi ne alınır??? Sabahtan beri kaç yerde gördüm hiç bilgin olmayan konulara mesajlar yazmışsın bilmediğin konuda yorum yapma. O paraya ondan iyi klavye alınmıyor .G.o daha iyi bir klavye alınırdı o paraya
Örnek verseneBirader sen niye bilmediğin konulara yorum yapıyosun söyle o paraya daha iyi ne alınır??? Sabahtan beri kaç yerde gördüm hiç bilgin olmayan konulara mesajlar yazmışsın bilmediğin konuda yorum yapma. O paraya ondan iyi klavye alınmıyor .
Hangi şeylere bilmeden karışmışımBirader sen niye bilmediğin konulara yorum yapıyosun söyle o paraya daha iyi ne alınır??? Sabahtan beri kaç yerde gördüm hiç bilgin olmayan konulara mesajlar yazmışsın bilmediğin konuda yorum yapma. O paraya ondan iyi klavye alınmıyor .
En büyük örnek bu konuÖrnek versene
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi şeylere bilmeden karışmışım
Klavyeyi geçtiğimiz hafta cuma akşamı Monsterin kendi sitesinden aldım tam başka klavye alacaktım birde stoğa düştü hemen sipariş etim. Eğer alma hevesi olan varsa önümüzdeki günler siteye arada bir uğrasın stok gelebilir demedi demeyinHocam klavye gayet güzel h.o benim de alma planım var ama stok bulamıyorum siz nereden aldınız acaba ?
Pahalı olan bir şeyde moralin bozulmasın kardeşim pahalı olan şey herzaman daha iyidir.
Genel olarak söyledimZM750-EBT de pahalı.
Ama kötü. PWR_OK yanlış mesela. Elektrik kesintisinde parçalara zarar verebilir.
Genel olarak söyledim
.d pahalı bir şey istisnalar ile kötü olsbilir ama herzaman olmamssı gereken ucuzluktan korkacaksınGenel olarak öyle sayılır ama istisnalar kaideyi bozar.
Tam tersi normalde ama olsun.