Neler Yeni

H610m H bıos güncellemsi

Aykut D.

80+ Gold
H610M HGIGABYTE H610M H 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI D-Sub mATX Anakart ta sahibim fazla olmadı 2023 ağstos gibi almıştım. bir sebepten ötürü bilgisayarı sıfırlamak zorunda kaldım bu ana kartın bıos güncellemsini yapıcam ama bir türlü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim versiyonu FE şu an
Gigabyte sitesi bios firmware bios indirip flasha atıyorsun fakat anakarttan anakarta değişen bios atılma şekli ve flaş i fat 32 yada NTFS ile atman gerekli bunları öğrenmeden direkt atma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
beytullah şükrü açık
Gigabyte sitesi bios firmware bios indirip flasha atıyorsun fakat anakarttan anakarta değişen bios atılma şekli ve flaş i fat 32 yada NTFS ile atman gerekli bunları öğrenmeden direkt atma.
Yoksa Anakart tamamen çöp mü olur? Ben de yeni bir Anakart aldım ve içindeki bios sürümünü bilmiyorum eğer sıkıntı çıkarsa kendim atabilirim diye düşünüyor dum ama chatGPT Anakartın bozulma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doğru mu?

Aykut D.

80+ Gold
Bios atman şart değil bu arada sistem sıkıntısız çalışıyorsa hiç karışmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa Anakart tamamen çöp mü olur? Ben de yeni bir Anakart aldım ve içindeki bios sürümünü bilmiyorum eğer sıkıntı çıkarsa kendim atabilirim diye düşünüyor dum ama chatGPT Anakartın bozulma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doğru mu?
Yanlış atılırsa yada elektrik kesilirse servislik olur evet .

levanyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa mert uçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc sıkıntısız çalışıyor çok şükür ptoblem yokta. işte bu pc alınınca yapılması gerekenlere bakınca bıos güncelliyor, daha önce güncellemedim benim ana kartı araştırınca nedensiz yere bulamadım hangisi olduğunu. genelde gigabyt ana kartların bıoas füncellemesinde f3 f9 f21 vb. şekilde gidiyor sadece bir tane seri gördüm fb fc falan diye gidiyor ama emin olamadım o yüzden buraya yazdım. Sonarasında gıgabyt yetkili servisi aradım bana bir e mail verdiler buraya sor onlar sana gerekligüncelleme linkini ataralar dedi. Attım ama halen cevap gelmedi bende size sorayım dedim bu ana kartın güncelleme si hangisi diye.

Aykut D.

80+ Gold
Bios pilini söküp takip ayarları yapıp kapatman yeterli yeni bios gerekli değil gereksiz risk olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,687
Üyeler
168,815
Son üye
..pctoplıyorum
Top Bottom