Neler Yeni

Haarp konusu hakkında

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha
Instagram üzerinden bir ablayla haarp konusunu tartışıyorduk ben evrim ağacından kaynaklar attım bana son söylediği hakkında doğrumu yanlış mı bir şey bilmiyorum size sormak istedim

Ekler

• Screenshot_20230419_064319_Instagram.jpg
    Screenshot_20230419_064319_Instagram.jpg
    255.9 KB · Hit: 114
  • Screenshot_20230419_064413_Instagram.jpg
    Screenshot_20230419_064413_Instagram.jpg
    146.6 KB · Hit: 113

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
dostum sene 2023 bilim çağındayız her konuda bilimsel makaleler var bunları tartışmak sence de komik değil mi? evrim ağacı da kaynak olmamalı kaynağı kaynağın özünden okuman lazım. ablamızın türkçesi zaten kaliteyi gösteriyor fakat sana da önerim kaynaklarını önemsemen olur. evrim ağacı da bu işin ekmeğinde.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum sene 2023 bilim çağındayız her konuda bilimsel makaleler var bunları tartışmak sence de komik değil mi? evrim ağacı da kaynak olmamalı kaynağı kaynağın özünden okuman lazım. ablamızın türkçesi zaten kaliteyi gösteriyor fakat sana da önerim kaynaklarını önemsemen olur. evrim ağacı da bu işin ekmeğinde.
en doğru kaynağa nerden ulaşabilirim

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
en doğru kaynağa nerden ulaşabilirim
En Doğru Kaynak Aklın Dostum,
Bak Şimdi Sürekli Olarak Bir Kovaya Damlayan Musluk Düşün, Kova Sonuna Kadar Dolmuş Olsun. Sonra Üstüne Şırıngayla Bir Damla Su At. O Su taşar. Musluktan Düşseydi de su taşacaktı.
Haarp olsa nolur olmasa nolur kısaca.
Deprem zaten olacaktı, oldu da. Haarp saçmalığından bir bıkmadı insanlar. Ya Bu enerji faya yüklenmiş zaten, sonda nasıl aktif duruma geldiğinin ne önemi var.
Cinsel Açıdan Örnek versem Daha mantıklı anlardın da forum kuralları söyleyemiyorum ne yazık ki.

Ellsy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Instagram üzerinden bir ablayla haarp konusunu tartışıyorduk ben evrim ağacından kaynaklar attım bana son söylediği hakkında doğrumu yanlış mı bir şey bilmiyorum size sormak istedim
Evet abla haklı bende kırılan fay hattıyım

Muddi

80+ Bronze
Haarp olsada olmasada insanoglunun olduğu heryer de bilimin olduğu heryerde imkansiz diye birsey yoktur. Örneğin nicola teslanin buluşları, elektromanyetik le yaptıkları. Yada bunlardan kac bin yil once mısır piramitlerinin inanilmaz sistemleri. O donemde bile elektriğin bulusu, marsa uydu göndermek vs vs kisaca bilim varsa herșey mümkün. Ki einstein in izafiyet teorisinde bile madde bulundugu konuma göre sekil alabiliyorsa niye olmasın.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Abla haklı ben depremi amerika yaptı bunu biden in beyiniyim ordan biliyom (!)

Ellsy

80+ Bronze

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Benide neden kırdınız abi (fay hattıyım)
Türkiye giderek süpergüç oluyor. Özellikle başındaki çok mantıklı hareket ediyor. Ve bunların süpergüç olmaya çok yaklaşmaları bizi geriyor. Özellikle 2023 de bir araba yapmak... Bunu sadece onun başındakiler yapabilirdi gerçekten imkansız denilen şeyleri yapıyolar. Bunların büyümesini ancak böyle engelleyebilirdim. Devletler vicdani değil menfaatlerini düşünür
''biden''

Ellsy

80+ Bronze
Türkiye giderek süpergüç oluyor. Özellikle başındaki çok mantıklı hareket ediyor. Ve bunların süpergüç olmaya çok yaklaşmaları bizi geriyor. Özellikle 2023 de bir araba yapmak... Bunu sadece onun başındakiler yapabilirdi gerçekten imkansız denilen şeyleri yapıyolar. Bunların büyümesini ancak böyle engelleyebilirdim. Devletler vicdani değil menfaatlerini düşünür
''biden''
Ama abi benim suçum ne gidin orman yakın adamlar otel yapsın *fay hattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410