@baid 50 tane yüzde 5 üstü fen lisesi görünce kızgın atmaktan başka bir şey yapamıyor tabii.Fen Liseleri Taban Puanları Yüzdelik Dilimleri 2024
2024 LGS ye girenler aşağıda yer alan 2024 Fen Liseleri taban puanları,yüzdelik dilimlerini ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz. Bu puanlar, Yüzdelik dilimleri 2023 Lise 2. yerleştwww.basarisiralamalari.com
en az 50 tane var bilgin olmadan konuşma
3. sınıf +18 şakalar yapan birinin bunları anlamaması normal biraz sankine dediğin anlaşılmıyor bile tane tane yazmayı öğren.
Bak anlamıyorsun herhâlde neden senin okulunu baz alarak konuşalım ben sana daha %10 alan okuldan ilk 2k ya giren birini örnek verince ortalama %10 luktan 2k çıkıyorsa 3 lükten... diye mi yapacaksın aklın alıyor mu bunu?hocam şalsfjklkşasfjmkasfumıuaskamfıaslaş şu an diyorsunuz ki ORTALAMA ben de diyorum ki %3 lük bir okuldan ortalama ORTALAMA 1.ler 5000 lerde oluyor yani %7 de ortalama 1.ler 20000-50000 arası oluyor bu da türkiyede iyi bir okula gidemeyeceği manasına geliyor
Daha fazla uzamasın diye cevap yazmamıştım istersen yazayım "araba". Ben bunu 2019 da araştırmıştım. O zamanlar 4-5 tane bulabilmiştim. Bu sene puanlar düşmüş.@baid 50 tane yüzde 5 üstü fen lisesi görünce kızgın atmaktan başka bir şey yapamıyor tabii.
Yalnız bende 2019-2020 de bakmıştım dedim ya %15 e bile fen lisesi var galiba listenin üstüne bakmışsın sadeceDaha fazla uzamasın diye cevap yazmamıştım istersen yazayım "araba". Ben bunu 2019 da araştırmıştım. O zamanlar 4-5 tane bulabilmiştim. Bu sene puanlar düşmüş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sınava hiç çalışmayıp sadece kendini denemek için girenler olduğu için puanlar düşüyor. Yani %7 ortalama bile değil.
ortalama konuşmuyor muydukBak anlamıyorsun herhâlde neden senin okulunu baz alarak konuşalım ben sana daha %10 alan okuldan ilk 2k ya giren birini örnek verince ortalama %10 luktan 2k çıkıyorsa 3 lükten... diye mi yapacaksın aklın alıyor mu bunu?
Ortalama konuşuyorduk ta verdiğin örnek?ortalama konuşmuyor muyduk
hangi lgs ye girdinDaha fazla uzamasın diye cevap yazmamıştım istersen yazayım "araba". Ben bunu 2019 da araştırmıştım. O zamanlar 4-5 tane bulabilmiştim. Bu sene puanlar düşmüş.
Sınava hiç çalışmayıp sadece kendini denemek için girenler olduğu için puanlar düşüyor. Yani %7 ortalama bile değil.
2019 da lgs ye girdim ve bende araştırdım demek araştırmayı bilmiyorsunDaha fazla uzamasın diye cevap yazmamıştım istersen yazayım "araba". Ben bunu 2019 da araştırmıştım. O zamanlar 4-5 tane bulabilmiştim. Bu sene puanlar düşmüş.
verğiaspfkoplasföfsaplşs verdiğim örnekler %3lükten cıkan veya %7likten çıkan ortalama birincilerin sıralama durumuOrtalama konuşuyorduk ta verdiğin örnek?
AİKLFSLŞASKLŞKALŞSF REİS BİZE CEVAP VEREMİYORLAR BİR TIK@Araba noldu bakıp bakıp gidiyon cevap veremedin mi?
nerede 3.sınıf + 18 şaka ?3. sınıf +18 şakalar yapan birinin bunları anlamaması normal biraz sanki
verdim ya gözlerde mi çalışmıyor beyin gibi?@Araba noldu bakıp bakıp gidiyon cevap veremedin mi?