Burdada dediğim gibi yüzde 3 lük bir okuldan ilk 5k çıkınca orası ortalama köy okulundan 1.çıkınca orası en iyisi olmuyor @TheSaboteurKöy okulundan lgs 1.si çıkıyor senin mantığınla
Burdada dediğim gibi yüzde 3 lük bir okuldan ilk 5k çıkınca orası ortalama köy okulundan 1.çıkınca orası en iyisi olmuyor @TheSaboteurKöy okulundan lgs 1.si çıkıyor senin mantığınla
Max 5-6 tane var dostum zamanında araştırdım.Yüzde 4-5 in üstünde fen lisesi yok mu
Doğru tahmin (muhtemelen)"Kötü değil ortalamanın üstünde" bu ne demek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şırnak fen lisesi falan heralde
Max 5-6 tane var dostum zamanında araştırdım.
Değişir hocam ikisinde de iyiler kötüler var fen okulları aileler tarafından çoğunlukla eskiden çok az olduğu için daha iyi gözüyle bakıyorlaraga bu arada herkeste de bi fen lisesi fanboyluğu var gibi çoğu iyi okul anadolu lisesi örnek kadıköy anadolu , istanbul erkek , galatasaray lisesi vb
hocam şalsfjklkşasfjmkasfumıuaskamfıaslaş şu an diyorsunuz ki ORTALAMA ben de diyorum ki %3 lük bir okuldan ortalama ORTALAMA 1.ler 5000 lerde oluyor yani %7 de ortalama 1.ler 20000-50000 arası oluyor bu da türkiyede iyi bir okula gidemeyeceği manasına geliyorBurdada dediğim gibi yüzde 3 lük bir okuldan ilk 5k çıkınca orası ortalama köy okulundan 1.çıkınca orası en iyisi olmuyor @TheSaboteur
Baid fen lisesi fanboyu meselaaga bu arada herkeste de bi fen lisesi fanboyluğu var gibi çoğu iyi okul anadolu lisesi örnek kadıköy anadolu , istanbul erkek , galatasaray lisesi vb
ne dediğin anlaşılmıyor bile tane tane yazmayı öğren.hocam şalsfjklkşasfjmkasfumıuaskamfıaslaş şu an diyorsunuz ki ORTALAMA ben de diyorum ki %3 lük bir okuldan ortalama ORTALAMA 1.ler 5000 lerde oluyor yani %7 de ortalama 1.ler 20000-50000 arası oluyor bu da türkiyede iyi bir okula gidemeyeceği manasına geliyor
Değişmez. Çoğu insanın puanı yetse bile fen lisesi yerine yüksek puanlı anadolu lisesi tercih etmesinin nedeni hem ders işleyip hem normal hayatını yaşamak istemesi ***** olduğundan değil. Fen lisesi zekilerden çok inekler için bana göre. Çalışmadığın tek bir dakika yokDeğişir hocam