Hack için yetermi bu bilgisayar

Böyle anca lamer olursun.

Eskiden bunun bir kanunu yoktu, siber suçlar diye. Fakat artık çok ciddi önlemler alındı. Şu an bile forumda IP logunuzun tutulduğunu biliyorsunuzdur umarım.

Bak sen masum birine benziyorsun. Eğer bu işin yükünü kaldıramayacaksan girme bu topa. Bak mis gibi HackerOne var para kazanabileceğin. Tamam yine yap ''heçkini'' ama gidip bunu bir test ortamında yap, komşulara vs. dadanma.

Eskiden bunun bir kanunu yoktu, siber suçlar diye. Fakat artık çok ciddi önlemler alındı. Şu an bile forumda IP logunuzun tutulduğunu biliyorsunuzdur umarım.

Bak sen masum birine benziyorsun. Eğer bu işin yükünü kaldıramayacaksan girme bu topa. Bak mis gibi HackerOne var para kazanabileceğin. Tamam yine yap ''heçkini'' ama gidip bunu bir test ortamında yap, komşulara vs. dadanma.
abi ben bi keresinde ardamax keylogger kurmuştum trojen attı sen mesela beni hackleyebilirmisin?

Yahu arkadaşım şu hazır virüs yapma araçlarını kullanmayın, ''HAKOPS Keylogger, Ardamax Keylogger, DarkComet RAT'' bunların içine server kuruyorlar, ava giderken avlıyorlar. Git Kali'nin vs. araçlarını kullan ne gerek var bunlara? Seni hackleyebilir miyim dersen? Eğer bu kafa ile bu keylogger programları yüklersen boğaz köprüsünü bile sana satmaya çalışıp dolandırabilirim.

Bak dostum, eğer yükünü kaldıramayacaksan girme bu işlere.

Bu arada Kali Linux'u öğrenmeden önce Türkçeyi öğrensen iyi olur.

Son düzenleme:
vay çen büyüdünde haçkır mı olçan ay affferim çanaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

linax öğreniyom moruq manitanın instayı patlattım gösterimmi

Geri