Hades benzeri oyunlar

ShiniYasui

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Hadesi çok sevdim ama tek sorun roguelike olması 5 saattir sadece bi kere bitirdim ben yapamıyorum ya ama hadesin aynısının benzerinin sadece roguelike olmayanı varmı bilen falan yada DeadCell gibi ama roguelike olmasın.Ve İzometrik kamera açısı ve platform olabilir he bide çok zor olmasın .:widepeepo:

Edit:
Hadesi Bitirdim ama baya 20 saati geçti ve çok iyi oyun oynayın zor ama alışınca tadından yenmiyo biraz şımarıklık yapmışım hep zor olmıcak hem Hades gibi falan sizde öyle yapmayın . :pikacu:

Son düzenleme:
Hadesin olayı o zaten. Roguelike türünü eğlenceli hale getiren tek oyun. Mesela diyorum ki şimdi öleyim de yeni skilleri deneyeyim. Roguelike türünü gram sevmem Hades hariç.

Hadesin olayı o zaten. Roguelike türünü eğlenceli hale getiren tek oyun. Mesela diyorum ki şimdi öleyim de yeni skilleri deneyeyim. Roguelike türünü gram sevmem Hades hariç.
Tamam olayı o biliyorum benzeri falan varmı Roguelike olmayan rpg hikaye tabanlı.

Hadesi çok sevdim ama tek sorun roguelike olması 5 saattir sadece bi kere bitirdim ben yapamıyorum ya ama hadesin aynısının benzerinin sadece roguelike olmayanı varmı bilen falan yada DeadCell gibi ama roguelike olmasın.Ve İzometrik kamera açısı ve platform olabilir he bide çok zoe olmasın .:widepeepo:
SuperGiant gamesin zaten 3 oyunu var 3üde benzer sırasıyla dene

Geri