Neler Yeni

Hafif Boğaz Ağrısı Covid

whiterose

80+ Bronze
Tam 6 gün önce toplu taşıma falan kullanmıştım devlet dairesinde bir işim vardı, bugün itibariyle boğazımda hafif bir ağrı var. Yutkununca hissedebiliyorum, covid kapmış olabilir miyim sizce?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tam 6 gün önce toplu taşıma falan kullanmıştım devlet dairesinde bir işim vardı, bugün itibariyle boğazımda hafif bir ağrı var. Yutkununca hissedebiliyorum, covid kapmış olabilir miyim sizce?
Virüs kaptığınızı sanmıyorum çok bir belirti olmamış, ama yine de bir doktora görünmeniz iyi olur.

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs kaptığınızı sanmıyorum çok bir belirti olmamış, ama yine de bir doktora görünmeniz iyi olur.
yani çok dikkatliyim ameliyat eldiveni falan bile taktım tüm gün, ama yine de olabilir mi diye düşünüyıorum

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 gün şu durumda 8 gün kendinizi izole edin. Belirtiler çıkarsa doktora gidersiniz. Her boğaz ağrısına covid olduysak ben ölim!
ben baya bi paranoyağım bu konuda, evdekilere çok yaklaşmadan bir kaç gün daha bekleyeyim geçmezse giderim.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Sanmıyorum. Hergün 15-20 kişilik tıklım tıklım dolmuşlardayım ve tek sefer dahi covid kapmadım.(maskem takılı tabi ki.)

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yakalanmis olabilirsin veya olmayabilirsin sen yine de kendini izole et nazi kisilerde hic belirti gostermez ben yakalaninca bende ates bas agrisi bacakta cok hafif sizlanma yapto 4-5 gune gecti ama etkisi 4 aydir hala yasiyorum merdiven cikinca nefes kalmiyor. pek kimseyle temas etme yakalanmissanda gecer 1 haftaya bol bol meyve ye vidaminin artsın

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
pek kimseyle temas etme yakalanmissanda gecer 1 haftaya bol bol meyve ye vidaminin artsın
Ek hap şeklinde vitamin almanın coronaya herhangi bir katkısı yok. Meyvelerden almanız daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,487
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom