Neler Yeni

HAFIZA KARTI SSD YERİNE GEÇERMİ?

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
1tb vergilerle 76 tl geliyor tr de 600 den aşşa yok :d birde bunu pc de ssd niyetine kullabilirmiyim oyun felan oynatırmı? https://a.aliexpress.com/_m0YTL2s

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ömer
orijinal ürün değil hızının ssd kadar hızlı olmayacağından oyun oynatacağını düşünmüyorum

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim onların gerçek 1 tb olduğuna inanıyorsan elimde çok güzel bir köprü var ucuza veririm sana.
Çok cahil kalmışşan gardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:

orijinal ürün değil hızının ssd kadar hızlı olmayacağından oyun oynatacağını düşünmüyorum
Ama flash bellek gibi veya hdd gibi dosya depolamaya iş görür dimi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Anonim Ankh

Gerçek 1 TB olamayabilir, okuma yazma hızları çok düşük olabilir, ömrü çok kısa olabilir. Bunların yanında orijinal 1 TB SanDisk'in hızı bile 7200 RPM bir HDD'in hızından daha düşük.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEO0

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçek 1 TB olamayabilir, okuma yazma hızları çok düşük olabilir, ömrü çok kısa olabilir. Bunların yanında orijinal 1 TB SanDisk'in hızı bile 7200 RPM bir HDD'in hızından daha düşük.
Aradığım cevap buydu sanırım hızından dolayı bunlar kamera kaydında ve telefonlarda kullanılıyor ama hatırladığım 10 sene öncede aynıydı bunlar hiçmi geliştirmediler

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ömer

depolarsın ancak ömrü ne kadar olduğunu bilemeyiz dosyalarını kaybetme ihtimalin var.

hamzaersoy

80+ Bronze
oraya 1tb yazıp nasıl 1tb olmayan ürün gönderme hakkın sahip olabiliyorlar anlamadım?

oraya 1tb yazıp nasıl 1tb olmayan ürün gönderme hakkın sahip olabiliyorlar anlamadım?
kelime oyunu falan da yapmamışlar hani tüketici haklarına verilmiyo mu bunlar

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan

kelime oyunu falan da yapmamışlar hani tüketici haklarına verilmiyo mu bunlar
BOŞ KONUŞUYOR :D

heraishere

80+ Bronze
Hayır boş konuşmuyor. Bu kartların çoğu yazılımsal olarak 1 TB gözüküyor. Ben de sipariş ettim flash disk halinde olandan bunun. İçini açıp baktığımda depolama biriminin üzerinde ki kısmı arattım ve normalde 32 GB olduğunu öğrendim. Ve 32 GB'dan büyük attığım her dosyayı bidaha açamadım.

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
Hayır boş konuşmuyor. Bu kartların çoğu yazılımsal olarak 1 TB gözüküyor. Ben de sipariş ettim flash disk halinde olandan bunun. İçini açıp baktığımda depolama biriminin üzerinde ki kısmı arattım ve normalde 32 GB olduğunu öğrendim. Ve 32 GB'dan büyük attığım her dosyayı bidaha açamadım.
iade etseydin

heraishere

80+ Bronze
Top Bottom