Gün içinde ayriyetten her gün kol çalışmana gerek yok nerdeyse her hareketi yaparken kısmen kolda çalışıyor gün içinde bir güne atarsın az geliyorsa o gun kol günü yaparsın onun disinda her gun kol icin ayri sey girmene gerek yokBaşlayalı 1 ay oldu her gün kol,bilek çalışıyorum 1 saat olacak şekilde. Ihtiyacım olan bölge sadece kol ve bilek her gün çalışmak x2 katkı sağlar mı
tek ihtiyacın kol bilek oludugunu kim söyledi kolları büyüten şeyler agır kilo rowlarBaşlayalı 1 ay oldu her gün kol,bilek çalışıyorum 1 saat olacak şekilde. Ihtiyacım olan bölge sadece kol ve bilek her gün çalışmak x2 katkı sağlar mı
Bu daha doğru bir deyim olmuş fullbody daha mantıklıKaslar:Yeni başladıysanız fulbody yapmalısınız ki vücut adapte olsun.Daha sonra çift bölge veya itiş çekiş bacak sistemine geçersiniz.Bir bölgeyi haftada 2 den fazla çalıştırmak iyi değil
Güçlü yumruk için sadece kol bilek çalışıyorum kaç günde bir olmalıBu daha doğru bir deyim olmuş fullbody daha mantıklı
Şimdi dostum benim söylediğim yanlış birşeyler varss daha bilgili arkadaşlar düzeltsin lütfen güçlü bir yumruk için her gun kol ve bilek çalışmana gerek yok bu isteğe bağlı fakat kalistenik sporunada yonelebilirsin vücut ağırlığı ile yapılan spor kendi vücudunu daha iyi kullanırsın kısmen aynı anlam ama kas ve güç birazda olsa farklı anlam diye düşünüyorum çok az geliyorsa 2 gün yapabilirsin diye düşünüyorum yanlislarimi duzeltirlerGüçlü yumruk için sadece kol bilek çalışıyorum kaç günde bir olmalı
knk hafta da 2 kez çalışmak yeterli olur kol çalıştıktan 2 3 gün çalışma o kas iyileşimesi recover olması lazım mantıken bir şeyi sürekli yırtarsan geri toplayamazsan yok olur o yüzden hergün çalışma 2 3 günde bir çalışBaşlayalı 1 ay oldu her gün kol,bilek çalışıyorum 1 saat olacak şekilde. Ihtiyacım olan bölge sadece kol ve bilek her gün çalışmak x2 katkı sağlar mı
Kaslarının dinlenmesine izin vermelisin haftada 2 gün 3 gün çalışmak yeterli olacaktır.Başlayalı 1 ay oldu her gün kol,bilek çalışıyorum 1 saat olacak şekilde. Ihtiyacım olan bölge sadece kol ve bilek her gün çalışmak x2 katkı sağlar mı