Hakaret davası sizce bana ne olucak :S

Merhaba dün gece valorant girdim arkadaşla 5 li maç cok temiz ilerliyor 15 15 oldu 32. Tura kadar çıktık SONRA GELDİ BİRİ BERABERE VERDİ maç 57.13 saniye sürmüş sonda berabere verende twitch yayın ismini attı bende chatden bayan neden sır veriyon dedim engelledi sonra donate attım 5 lira hemde annesine bişey söyledim hakaret davası actı sizce ne olucak ŞWÇDŞWÇDŞE
Aşırı fazla yazım yanlışı var.
Sahte boş ver 🤠

E devletten kontrol edebilirsin umarım açmışlardır, ne olursa olsun kimsenin bir insanın ailesine ve manevi değerlerine hakaret etme hakkı yoktur ve etik değildir...

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke
SmartSelect_20231020_145638_Chrome.jpg

Komiğime gitti. Bir kimseye küfür etmemeyi öğrenin hocam.

E-devlet kontrol et, gerçek ise para cezası yersin o kadar.

Gerçek ise haketdiğin cezayı ye de asdfsfsdg sahte mesaj + senin cevabın baya komiğime gitti.

Merhaba dün gece valorant girdim arkadaşla 5 li maç cok temiz ilerliyor 15 15 oldu 32. Tura kadar çıktık SONRA GELDİ BİRİ BERABERE VERDİ maç 57.13 saniye sürmüş sonda berabere verende twitch yayın ismini attı bende chatden bayan neden sır veriyon dedim engelledi sonra donate attım 5 lira hemde annesine bişey söyledim hakaret davası actı sizce ne olucak ŞWÇDŞWÇDŞE
Umarım bir şey olmaz

Evine kağıt gelmedikçe sıkıntı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evine kağıt gelmedikçe sıkıntı yok.
Kağıt gelirse takım elbiseyle pişman olduğunu yazarken psikolojinin bozuk olduğunu ve birdaha yapmayacağını söyle

Geri