Neler Yeni

Hakkı Alkan Monster Videosu.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu laptop incelenmesi için neden Hakkı Alkan'a verilir ki? Verin donanım arşivine söksün içini dışını incelesin. Haksız mıyım?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Shift Delete Net daha çok takipçiye sahip ve köklü bir şirket olduğundan, ve Hakkı Alkan da biraz tanınan biri olduğundan olabilir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
olabilir ama sonucta o kanal da bir teknoloji kanalı fazla deşmemek lazım tabi ki laptop/bilgisayar konusunda donanım arsıvı kadar bilgili olmayabilirler ama onlarda bir teknoloji kanalı biraz katılıp biraz katılmıyorum

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Konu dışında olacak ama Windows 10 Pro ile oyunların daha performanslı çalışmasının olayını anlamadım.
Videoda neden böyle söylüyor acaba. :unsure:

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu dışında olacak ama Windows 10 Pro ile oyunların daha performanslı çalışmasının olayını anlamadım.
Videoda neden böyle söylüyor acaba. :unsure:
Aynen. Home da aynı performansı verir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamla ne alakası var herkes inceleyebilir. Onlar içini açamıyor mu? Hakkı abimi de çok severim.
Hakkı Alkan bence donanım arşivi kadar bilgisayar bilmiyordur. Telefon inceliyor daha çok.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Hatta Home biraz daha performans verebilir daha doğrusu Home sürümü daha az kaynak kullandığı için daha iyi performans alabiliriz.
"İş ve oyun için en iyi işletim sistemi" dese çok daha doğru olurdu.
Bne home kullanıyorum linux a oranla fark olur mu arada?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Adamla ne alakası var herkes inceleyebilir. Onlar içini açamıyor mu? Hakkı abimi de çok severim.
Maltepe piazza da xiaomi mağazasının açılımına gitmiştim airdots almak için arkadaşlarla, bi baktım hakkı abi de gelmiş video çekiyorlar :D
Çektikleri video ya da çıkmışım hatta, herkes hakkı abiyle foto çekindi uzun bi sıra vardı ama bize gelemeden gitti ben de instagrama story attım foto çekilmek nasip olmadı diye o da dm den keşke gelseydin çekilirdik yazdı. :D

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu laptop incelenmesi için neden Hakkı Alkan'a verilir ki? Verin donanım arşivine söksün içini dışını incelesin. Haksız mıyım?
Ya çoğu kişi artık çöp kutusu ver onu bile inceleyip,pohpohluyor.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Maltepe piazza da xiaomi mağazasının açılımına gitmiştim airdots almak için arkadaşlarla, bi baktım hakkı abi de gelmiş video çekiyorlar :D
Çektikleri video ya da çıkmışım hatta, herkes hakkı abiyle foto çekindi uzun bi sıra vardı ama bize gelemeden gitti ben de instagrama story attım foto çekilmek nasip olmadı diye o da dm den keşke gelseydin çekilirdik yazdı. :D
Hakkı abe kraldır.

Top Bottom