+1Shift Delete Net daha çok takipçiye sahip ve köklü bir şirket olduğundan, ve Hakkı Alkan da biraz tanınan biri olduğundan olabilir.
Aynen. Home da aynı performansı verir.Konu dışında olacak ama Windows 10 Pro ile oyunların daha performanslı çalışmasının olayını anlamadım.
Videoda neden böyle söylüyor acaba.
Hakkı Alkan bence donanım arşivi kadar bilgisayar bilmiyordur. Telefon inceliyor daha çok.Adamla ne alakası var herkes inceleyebilir. Onlar içini açamıyor mu? Hakkı abimi de çok severim.
Hatta Home biraz daha performans verebilir daha doğrusu Home sürümü daha az kaynak kullandığı için daha iyi performans alabiliriz.Aynen. Home da aynı performansı verir.
Bne home kullanıyorum linux a oranla fark olur mu arada?Hatta Home biraz daha performans verebilir daha doğrusu Home sürümü daha az kaynak kullandığı için daha iyi performans alabiliriz.
"İş ve oyun için en iyi işletim sistemi" dese çok daha doğru olurdu.
Maltepe piazza da xiaomi mağazasının açılımına gitmiştim airdots almak için arkadaşlarla, bi baktım hakkı abi de gelmiş video çekiyorlarAdamla ne alakası var herkes inceleyebilir. Onlar içini açamıyor mu? Hakkı abimi de çok severim.
Windows ile Linux kaynak kullanımı konusunda yan yana bile gelemez.Bne home kullanıyorum linux a oranla fark olur mu arada?
Ya çoğu kişi artık çöp kutusu ver onu bile inceleyip,pohpohluyor.Bu laptop incelenmesi için neden Hakkı Alkan'a verilir ki? Verin donanım arşivine söksün içini dışını incelesin. Haksız mıyım?
Hakkı abe kraldır.Maltepe piazza da xiaomi mağazasının açılımına gitmiştim airdots almak için arkadaşlarla, bi baktım hakkı abi de gelmiş video çekiyorlar
Çektikleri video ya da çıkmışım hatta, herkes hakkı abiyle foto çekindi uzun bi sıra vardı ama bize gelemeden gitti ben de instagrama story attım foto çekilmek nasip olmadı diye o da dm den keşke gelseydin çekilirdik yazdı.