Neler Yeni

Hakkımız yenmiyor mu ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Üni sınavında da etkili ondan dolayı.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Ben buradaki adaletsizliği anlamadım. Sen 11lerle mi yarışıyorsun? Rakiplerin 12.sınıflar değil mi?
rakiplerim tabii ki 12.sınıf ama gidip yukarda anlattığım gibi ben 1 puan ile kaçırsam ne olur ben kendimi mi kurtarmaya çalışıyorum rakiplerimi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üni sınavında da etkili ondan dolayı.
üniversite sınavında her şey etkili sayılır ama hangisini söylüyorsun tam anlayamadım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
rakiplerim tabii ki 12.sınıf ama gidip yukarda anlattığım gibi ben 1 puan ile kaçırsam ne olur ben kendimi mi kurtarmaya çalışıyorum rakiplerimi mi
rakiplerin de okul sınavlarına girmyecek mi ? ayrıca sandığınız kadar çok etkilemiyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aslında etkiliyor.
toplamda 8 dönem var 1 dönem notu maksimum 1 puan kadar düşürür/yükseltir ki herkes için aynı şey geçerli . en extrem koşullarda

şu anda herkes aynı şekilde okul yazılılarına giriyor. bir hak göremiyorum .

bir puan ile binlerce kişinin önüne geçebiliyorsun bu mu az etkiliyor?
bir dönem 12.5 okul puanına etki ediyor
onu da %60 ile çarptığında 7.2 puan ediyor diğer ortalamaların 90sa burada 85 alman 0.2 puan etkiliyor

herkes girdiğinden hak yenen bir durum göremiyorum. rakipleriniz 12. sınıflar

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
toplamda 8 dönem var 1 dönem notu maksimum 1 puan kadar düşürür/yükseltir ki herkes için aynı şey geçerli . en extrem koşullarda

şu anda herkes aynı şekilde okul yazılılarına giriyor. bir hak göremiyorum .

bir dönem 12.5 okul puanına etki ediyor
onu da %60 ile çarptığında 7.2 puan ediyor diğer ortalamaların 90sa burada 85 alman 0.2 puan etkiliyor

herkes girdiğinden hak yenen bir durum göremiyorum. rakipleriniz 12. sınıflar
sen bu haksızlığı yaşamadığından bir fark göremiyorsun
8 dönem var diyorsun tamam 8 dönemde ortalama 80 düşünürsen her dönem için 10 puan olur
ama 7 dönem olarak düşündüğünde 11,4 gibi bir puan düşüyor işte bu 1,4 puan ile her şey değişebiliyor nasıl seçimlerde 1 oy ile kaybedebiliyorsan işte istediğin bir bölümü veya üniversiteyi 1 bile değil 0,5 ile bile kaybedebilirsin

ByHamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hamza Demirhan
Ben 12.sınıfım sınavlarımı oldum 2.dönemide tamam ama diğer sınıflar isterse 2.dönem sınavları olmadan sadece 1.dönem notlarıyla geçebilecekmiş.İlk dönem ortalamam 94,bu dönem ise 70(performanslar girilmeden)girilse bile kaç olabilir ki zaten gidip bunlar sadece ilk dönem ortalamasıyla geçerken bizim geçemememiz haksızlık değil mi,adaletsizlik değil mi?
12. Sınıfsın son sene boşver

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
sen bu haksızlığı yaşamadığından bir fark göremiyorsun
8 dönem var diyorsun tamam 8 dönemde ortalama 80 düşünürsen her dönem için 10 puan olur
ama 7 dönem olarak düşündüğünde 11,4 gibi bir puan düşüyor işte bu 1,4 puan ile her şey değişebiliyor nasıl seçimlerde 1 oy ile kaybedebiliyorsan işte istediğin bir bölümü veya üniversiteyi 1 bile değil 0,5 ile bile kaybedebilirsin
yaşadım geçen sene ilk dönem ortalamam düşüktü yükseltme fırsatım vardı ve bizi yazılı yapmadılar.
asıl yapılmaması bazılarının haklarını yemek bence.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
yaşadım geçen sene ilk dönem ortalamam düşüktü yükseltme fırsatım vardı ve bizi yazılı yapmadılar.
asıl yapılmaması bazılarının haklarını yemek bence.
olabilir ama size türev limit integralden soru çıkmadı karşınıza matematikte mesela

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
olabilir ama size türev limit integralden soru çıkmadı karşınıza matematikte mesela
işte o yüzden hakkımız yend,i zaten :D
ltiden her birinden 4 fasikül + 3 soru bankası çözmüştüm
organiği 7 kaynaktan taramıştım
4 ay bitki çalışmıştım
moderni 6 kaynaktan taramıştım :D

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
işte o yüzden hakkımız yend,i zaten :D
ltiden her birinden 4 fasikül + 3 soru bankası çözmüştüm
organiği 7 kaynaktan taramıştım
4 ay bitki çalışmıştım
moderni 6 kaynaktan taramıştım :D
buna fazla bir şey diyemem kaldırılan konular ne zaman söylendiğini bilmem hatırlamam çok kısa bir zaman kala söylendiyse bir şey diyemem ama kısa bir zamanda değilse çalışman hata derdim burada tanıdığım lti ye çalıştı mı bilmiyorum 25-30k larda kazanmıştı,11sınıfın ortasında vakalar çıkmışken okul kapanınca zaten çoğu kişinin 11.sınıf 2. dönemide tam oturmamıştır benimde dahil buna söyleyebileceğin bir şey var mı?

Ve yaşlı dayılar gibi filan bizim zamanımızı görmediniz filan demeyin zaman geçmiş bir daha geri gidilemez ama gelecek zaman için konuşabiliriz daha yaşanmamış olaylar var,ve ben bu konuştuklarımın arkasındayım.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
buna fazla bir şey diyemem kaldırılan konular ne zaman söylendiğini bilmem hatırlamam çok kısa bir zaman kala söylendiyse bir şey diyemem ama kısa bir zamanda değilse çalışman hata derdim burada tanıdığım lti ye çalıştı mı bilmiyorum 25-30k larda kazanmıştı,11sınıfın ortasında vakalar çıkmışken okul kapanınca zaten çoğu kişinin 11.sınıf 2. dönemide tam oturmamıştır benimde dahil buna söyleyebileceğin bir şey var mı?

Ve yaşlı dayılar gibi filan bizim zamanımızı görmediniz filan demeyin zaman geçmiş bir daha geri gidilemez ama gelecek zaman için konuşabiliriz daha yaşanmamış olaylar var,ve ben bu konuştuklarımın arkasındayım.
Sınava 3 ay kala kaldırıldı derece hedefim vardı. Tytyi 90 dakikada bitiriyordum gittiler +30 dk eklediler. Bu da yetmedi sınavda hatalı soru sorup hayal ettiğim üniye girmeme engel oldular, iptal de olmadı soru.Yani şunu demeye getiriyorum. Eğer hak yeniyorsa da o anki koşullara uyum sağlamak gerekiyor benim 7 aylık emeğimi şaak diye çöpe attılar. Ben buna takılsaydım şu anda sınava tekrar hazırlanır olurdum.
Ben hala bir hakkınızın yendiğini düşünmüyorum ama varsayalım ki hakkınız yeniyorsa bile bunu sürekli zihninizde tutmak size zarar verir.

Önünüze odaklanın ve bir sonraki yılsizden sonraki nesillerin bunu yaşamaması için nelerin yapılması gerektiğini düşünün sınavdan sonra.

Top Bottom