Hakkını helal etmeyen TEKNORAKS .

Attığın metinde muhafaza etmek veya kullanmakla ilgili sorun yok sen kırmışsın sana kırık gelse iade edersin almazlarsa sen haklısın ama burada kullanıcı hatası var. Satıcılar ahlaksızsa şikayet edersin burada kaç kişi THH den bir sürü ürün aldı senin de hatan var burada gerçi "ahlaklı davranmak zorunda hissediyoruz" yazmışsın ne diyeyim ki :D
Ürün iadesiyle uğraşmadan direkt para iadesi alma fikriyle dolup taşan günler diliyorum. Ayrıca tarafıma gönderilen hatalı ürünler de umrumda olmaz buruşturup çöpe atarım gibi müşteri odaklı aydın düşüncelerin de olduğunu unutmamak gerek. Siz satıcıları zenginleştirmeye ve onların gönüllerini hoş tutmaya evlerinizde zarar görmüş yırtılmış kargolarınızı beklerken satıcımı nasıl memnun ederim diye düşünedurun. Belki de böylesi hayırlıdır.

Arkadaşlar, 09.06.2025 tarihinde Epttavm üzerinden Teknoraks adlı satıcıdan 2 adet WD SN740 512GB NVMe SSD siparişi verdim. Ancak bana hiçbir bilgilendirme yapılmadan, okuma hızı WD’de 5000 MB/s olan ürün yerine, sadece 3300 MB/s hızında çalışan Samsung PM9B1 gönderildi.

Durumu bildirince, “beğenmediysen iade et” diyerek geçiştirdiler. Şikayet açınca, 1 ay sonra WD ürünlerini gönderdiler ama kutusuz, karton parçasına sarılı şekilde, bariz şekilde **kullanılmış OEM ürün** yolladılar.

Ben de bu süreçteki Samsung SSD’leri çıkartırken ürünlerden biri kırıldı. Bunu bile açık şekilde belirttim. Ancak buna rağmen benden ürünün ücretini talep etmeye başladılar.

En son WhatsApp’tan “hakkımızı helal etmiyoruz”, “vicdanınızla baş başa bırakıyoruz” gibi **duygusal manipülasyonlarla** devam ettiler.

**Şikayetvar üzerinden tüm ekran görüntüleriyle belgeli şekilde resmi şikayet oluşturdum.**

📎 Şikayetvar linki: [https://www.sikayetvar.com/teknoraks](https://www.sikayetvar.com/teknoraks) (benim şikayetim en üstlerde)

🧾 Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti’ne de başvuru yapıldı.

Bu başlığı açma sebebim: Aynı satıcıdan alışveriş yapacak olan arkadaşları uyarmak ve bilinçli bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak.

Siz olsanız bu firmaya güvenip alışveriş yapar mıydınız?
Hakkımızı helal etmiyoruz ne ya yüzsüzlüğe bak :kekw:
Müşteriye almadığı ürünü göndererek sen kul hakkı yemişsin zaten.
Başıma söyle olay gelse etmezsen etme dümbük derdimo.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,048
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri