Hâlâ 1050Ti Kullanıyorum Sistem Tavsiye Lütfen

Marchy

80+
Reaksiyon skoru
0
Başlıkta gördüğünüz gibi, yıllar sonra masaüstü dizmek istiyorum fakat çok bir bilgim yok.
Monitör dahil 65k civarı bütçeyle hangi parçaları önerirsiniz. Benim ilgimi 9070xt çekti mümkünse beyaz bir sistem kurmak istiyorum. Taksitli olsun diye ayrı ayrı almayı düşünüyorum parçaları.

Başlıkta gördüğünüz gibi, yıllar sonra masaüstü dizmek istiyorum fakat çok bir bilgim yok.
Monitör dahil 65k civarı bütçeyle hangi parçaları önerirsiniz. Benim ilgimi 9070xt çekti mümkünse beyaz bir sistem kurmak istiyorum. Taksitli olsun diye ayrı ayrı almayı düşünüyorum parçaları.
Butcen beyaz sistem için dusuk kalir. Siyah isyersen daha iyi olur senin için. Birde fps mi daha çok oynuyorsun yolsa hikayeli oyunmu?

9070 XT + 9700X + B850 müthiş olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
9070xt 9700x kombosu yapılbılır

65e monitör dahil zor be
İstegi o kadar niş istekki 1080p monitor alsa 9070xt veya 5070 e gore anlamsız kalıcak. 2k monitor alsa geriye kalan parayla sisteme yetmicek. Fps yada hikaye birini seçse ona gore kombin yapilacak ama 2 sinide istiyor. Yayinda olacak zaten. Yani bi sistem + Monitor secsem 90k cikicak o yuzden toplayamiyorum 😅😅

• Beğen
maalesef beyaz bu fiyata çıkmıyor
7500f
b650m-r
thull vortex 2x16
9070xt
kioxia pro
zoko king
peerless assassin
rajintek cratos
şöyle bir şey çıkabilir

İstegi o kadar niş istekki 1080p monitor alsa 9070xt veya 5070 e gore anlamsız kalıcak. 2k monitor alsa geriye kalan parayla sisteme yetmicek. Fps yada hikaye birini seçse ona gore kombin yapilacak ama 2 sinide istiyor. Yayinda olacak zaten. Yani bi sistem + Monitor secsem 90k cikicak o yuzden toplayamiyorum 😅😅
fps diyince artık sadece valo düşünüyoz cs işlemci değil ekran kartı oyunu artık.
70 75 olsa istediğini alır aslında

Beyaz sistem istiyorsanız 80-90 bine çıkarabilirsiniz bütçeyi

• Beğen
Geri