halen Iphone X alınır mı?

anlıyorum hocam ama sıfır bir ios 10k dan başlıyor. bütçemin 2 katı oluyor :(
dediği gibi se 2020 var bende se 2020 kullanıyorum batarya performansı evet kötü yanımda powerbank taşıyorum ama işlemcisi iphone 11 in işlemcisi gayet hızlı telefon link bırakıyorum
https://www.trendyol.com/apple/ipho...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.23.5
burda 6500 tl en ucuzu 1000 tl daha üstüne koyabilirsen çok rahat ediceğini de düşünüyorum 5 g desteği e-sim için var bu arada

dediği gibi se 2020 var bende se 2020 kullanıyorum batarya performansı evet kötü yanımda powerbank taşıyorum ama işlemcisi iphone 11 in işlemcisi gayet hızlı telefon link bırakıyorum
https://www.trendyol.com/apple/ipho...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.23.5
burda 6500 TL en ucuzu 1000 TL daha üstüne koyabilirsen çok rahat ediceğini de düşünüyorum 5 g desteği e-sim için var bu arada
Hocam haklısınız ama Telefon bana çok ufak geliyor. Bu yüzden almak istemiyorum. Yoksa se2020 donanım olarak çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bir telefoncu abime şahsen sorduğumda bana X serilerinde sorunların diğer modellere göre fazla olduğunun ve sorun olunca garantili telefon kalmadığı için piyasada sıkıntı yaşayacağımı onun yerine 11 için para biriktirmemi söylemişti ve öyle yapıyorum bende.
iphone xs alinir mi 6000Tl ye
Şuan j7 prime 2 var sürekli kasıyor

iphone xs alinir mi 6000Tl ye
Şuan j7 prime 2 var sürekli kasıyor
X serisi almam ben, çevremde de 3 4 tane ekran yüzünden sorun yaşayan insan var biri XS biri X.
O yüzden 11 düşünüyorum.

Iphone XR bakın o bütçede, iki gün önce arkadaşa her şeyi aktif X'i 4700'den aldık letgo'da. Ben de iki ay önce XR aldım gayet de memnunum.

hocam peki android telefonlara yönelsem ne diyosunuz?
Samsung M52 tavsiye ediyorum.
25w Hızlı Şarj.
5.000mah Batarya.
128gb Hafıza.
8gb Ram ( 4gb'da Sanal Ram olmakla birlikte 12gb Ram'a tekabül ediyor ve kaldıramayacağı oyun yok ve hepsini yüksek ayarlar da oynayabiliyorsun.)
120hz ve 6.8 inch Amoled Ekran.
Oyun oynamazsan 2 gün rahat,oyun oynarsan da 1 gün'ü rahatlıkla çıkartıyor.
Android 11 ile geliyor ve 12'ye de yükselecek cihazlardan biri.
Uzun lafın kısası Samsung A71'den geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki cihaz harika ;)
Ne alırsan al güzel günlerde kullanman dileği ile :)

Neye hayır ?

ha bide bir şey sorcam nasil bir sorun yaşadılar
Bilmiyorum ben de bir an önce j7 den kurtulamk istiyorum büyük ihtimal iphone xs alicam yazin da çalısıp 12 almayi düşünüyorum

Neye hayır ?

ha bide bir şey sorcam nasil bir sorun yaşadılar
Bilmiyorum ben de bir an önce j7 den kurtulamk istiyorum büyük ihtimal iphone xs alicam yazin da çalısıp 12 almayi düşünüyorum
7 civarına temizleri var 11'lerin, batarya değişimiyle kullanırsın.
Deji alırsın temiz, oh mis.

Geri