watasitokyo
80+
- Reaksiyon skoru
- 229
x kesinlikle alınmaz
se 2020 var
dediği gibi se 2020 var bende se 2020 kullanıyorum batarya performansı evet kötü yanımda powerbank taşıyorum ama işlemcisi iphone 11 in işlemcisi gayet hızlı telefon link bırakıyorumanlıyorum hocam ama sıfır bir ios 10k dan başlıyor. bütçemin 2 katı oluyor![]()
Hocam haklısınız ama Telefon bana çok ufak geliyor. Bu yüzden almak istemiyorum. Yoksa se2020 donanım olarak çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.dediği gibi se 2020 var bende se 2020 kullanıyorum batarya performansı evet kötü yanımda powerbank taşıyorum ama işlemcisi iphone 11 in işlemcisi gayet hızlı telefon link bırakıyorum
https://www.trendyol.com/apple/ipho...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.23.5
burda 6500 TL en ucuzu 1000 TL daha üstüne koyabilirsen çok rahat ediceğini de düşünüyorum 5 g desteği e-sim için var bu arada
iphone xs alinir mi 6000Tl yeBir telefoncu abime şahsen sorduğumda bana X serilerinde sorunların diğer modellere göre fazla olduğunun ve sorun olunca garantili telefon kalmadığı için piyasada sıkıntı yaşayacağımı onun yerine 11 için para biriktirmemi söylemişti ve öyle yapıyorum bende.
6000 tl ye xs biraz şüpheli ama güveniyorsan güzel cihaziphone xs alinir mi 6000Tl ye
Şuan j7 prime 2 var sürekli kasıyor
X serisi almam ben, çevremde de 3 4 tane ekran yüzünden sorun yaşayan insan var biri XS biri X.iphone xs alinir mi 6000Tl ye
Şuan j7 prime 2 var sürekli kasıyor
6000 TL ye xs biraz şüpheli ama güveniyorsan güzel cihaz
6700 aslında
Xs ile 11 arasinda çok fiyat farki var 9 10 k 2.eli bile o kadar param yok kiX serisi almam ben, çevremde de 3 4 tane ekran yüzünden sorun yaşayan insan var biri XS biri X.
O yüzden 11 düşünüyorum.
Hayır?Post automatically merged:
Xs ile 11 arasinda çok fiyat farki var 9 10 k 2.eli bile o kadar param yok ki
Samsung M52 tavsiye ediyorum.hocam peki android telefonlara yönelsem ne diyosunuz?
Neye hayır ?Hayır?
7 civarına temizleri var 11'lerin, batarya değişimiyle kullanırsın.Neye hayır ?
ha bide bir şey sorcam nasil bir sorun yaşadılar
Bilmiyorum ben de bir an önce j7 den kurtulamk istiyorum büyük ihtimal iphone xs alicam yazin da çalısıp 12 almayi düşünüyorum