Neler Yeni

Half Life 1 oynamadan Half Life 2 oynanırmı ?

Half Life serisine başlamak istedim fakat half life 1 çok eski olduğu için oynamak istemedim half life 2 den başladım çok bir şey kaybetmişmiyimdir şimdi half life source diye bi oyun varmış hl 1in remasterediymiş bu oyuna başlasam hikayeden anlarmıyım ? yoksa episode 1 ve 2 den devammı edeyim

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Half-Life 1 hikayesini izlesen yeter.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Half Life serisine başlamak istedim fakat half life 1 çok eski olduğu için oynamak istemedim half life 2 den başladım çok bir şey kaybetmişmiyimdir şimdi half life source diye bi oyun varmış hl 1in remasterediymiş bu oyuna başlasam hikayeden anlarmıyım ? yoksa episode 1 ve 2 den devammı edeyim
black mesa oyna asıl remastered o 1 i oynamadan geçmeni tavsiye etmem

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Oynasan daha iyi olur. Ayrıntılı yerler var çünkü.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
bu half life serisini bi anlayamadım gitti sırası çok karışık herkes farklı bir sıralama yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 1'i çok sevmiştim, Black Mesa Definitive Edition oyna çok güzeldir.
intel hd 2000 ile zor

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Oynanmaz. Hikayeleri bağdaştırılmış çünkü.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
kesinlikle oynanmaz o hissiyatı almanız gerek bir kere grafik takıntım var derseniz black mesa oynayabilirsiniz aynı hikaye gelişmiş grafikler sadece

kesinlikle oynanmaz o hissiyatı almanız gerek bir kere grafik takıntım var derseniz black mesa oynayabilirsiniz aynı hikaye gelişmiş grafikler sadece
yok ben hl2 yi oynadımya şimdi hl 1e geçersem nolur ben tersten gitmiş olurum kafa karışıklığı olurmu demek istedim black mesaya sistemim yetmiyor source oynasam olurmu

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Oynanır

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
yok ben hl2 yi oynadımya şimdi hl 1e geçersem nolur ben tersten gitmiş olurum kafa karışıklığı olurmu demek istedim black mesaya sistemim yetmiyor source oynasam olurmu
hiçbir sıkıntı olmaz sadece hikaye sırasına göre gitmek daima daha iyidir :D ek olarak pek çok oyunu var yan hikaye ama kesinlikle oynanır opposing force blue shif gibi gibi

Top Bottom