omeryaukuoa47qe
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
oyunu bi türlü Türkçe yapamadım oynicam steam dan aldım orjinal ama atarlarsa Türkçe yok
İyice bak ayarlarda türkçe olması lazım, dosya doğrulama yap steamden tekrar gir.oyunu bi türlü Türkçe yapamadım oynicam steam dan aldım orjinal ama atarlarsa Türkçe yok
Yaptım olmadı dogruladim hatta yama indirdim oda olmadı bozdu hatta yazılar bozuldu geri yukledim bi oynayamadım oyunuİyice bak ayarlarda türkçe olması lazım, dosya doğrulama yap steamden tekrar gir.
Yama bozmuştur, oyunu komple sil tekrar kur ayarlarda resmi türkçe var.Yaptım olmadı dogruladim hatta yama indirdim oda olmadı bozdu hatta yazılar bozuldu geri yukledim bi oynayamadım oyunu
aga yaptım vala yok ayarlarda TürkçeYama bozmuştur, oyunu komple sil tekrar kur ayarlarda resmi türkçe var.
Sildim yükledimaga yaptım vala yok ayarlarda Türkçe
Oyunun orijinalinde Türkçe var. Oyunu kapattıktan sonra steam'in kendi ayarlarına girip Steam'i Türkçe yapın düzelir. Uğraşmak istemiyorum dersen sadece altyazıları Türkçe yapmak için konsola bunu yazoyunu bi türlü Türkçe yapamadım oynicam steam dan aldım orjinal ama atarlarsa Türkçe yok
Konsol nasıl acılıyo biraz cahilimOyunun orijinalinde Türkçe var. Oyunu kapattıktan sonra steam'in kendi ayarlarına girip Steam'i Türkçe yapın düzelir. Uğraşmak istemiyorum dersen sadece altyazıları Türkçe yapmak için konsola bunu yaz
cc_lang turkish
1in solundaki tuşa basKonsol nasıl acılıyo biraz cahilim
Açılmıyo1in solundaki tuşa bas
Kralsın oldu vallaseçenekler >> klavye >> gelişmiş >> geliştirici
geliştiriciye tuş ata bunlar türkçe fakat anlarsın diye umuyorum
Steam'de oyuna sağ tıklayıp özelliklere mi ne giriyordun. Başlatma seçenekler var orayaKonsol nasıl acılıyo biraz cahilim