Halısaha ayakkabı önerisi

osman4242

80+
Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar herkese iyi günler.

Halısaha da kullanmak üzere ayakkabı arıyorum ama karar veremedim. Yeri geldiğinde şut ve orta atıp yeri geldiğinde defans oynuyorum. Bir kaç link bırakıyorum. Bunlar dişli versiyon. düz halısaha ayakkabısı ile dişli arasında performans farkı olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse sevinirim.

adidas predator league serisine bakabilirsin 2 yıldır kullanıyorum hiç sökülme kopma olmadı

arkadaşın attığı gibi sert ve normale göre biraz daha büyük dişlilerden alırsan daha iyi olur fakat bunlar içinde 3-4 lira vermene gerek yok. aynı ürün farklı sayfalara daha uygun fiyatlıdır örnek olarak buna bakabilirsin attığınla aynı kalitede ikiside club amatör düzey yani
evet farklı sitelerde daha uyguna bulabilir fakat senin attığın model ile materyal farkı var pure serisi daha kalite olarak daha düşük önermem o seriyi

Son düzenleme:
evet farklı sitelerde daha uyguna bulabilir fakat senin attığın model ile materyal farkı var pure serisi daha dandik önermem o seriyi
Benim ayağım Taraklı. Esnek düz taban. Basınca yayılıyor. Bundan önce orjinal diye dişli bitane Nike serisi almıştım 10 maçta yırtıldı iade ettim. En üstte attığım linkteki ayakkabının fiyatıda uygun birde kendi sitesi. Sizce bana uyar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşın attığı gibi sert ve normale göre biraz daha büyük dişlilerden alırsan daha iyi olur fakat bunlar içinde 3-4 lira vermene gerek yok. aynı ürün farklı sayfalara daha uygun fiyatlıdır örnek olarak buna bakabilirsin attığınla aynı kalitede ikiside club amatör düzey yani
Arkadaşın attığı club amatör değil league serisi ama. Bildiğim kadarıyla Lig serisi daha kaliteli. Yanlış mı biliyorum

Benim ayağım Taraklı. Esnek düz taban. Basınca yayılıyor. Bundan önce orjinal diye dişli bitane Nike serisi almıştım 10 maçta yırtıldı iade ettim. En üstte attığım linkteki ayakkabının fiyatıda uygun birde kendi sitesi. Sizce bana uyar mı

Arkadaşın attığı club amatör değil league serisi ama. Bildiğim kadarıyla Lig serisi daha kaliteli. Yanlış mı biliyorum
bende aynı diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim. ama yarı prof falan değilse bence aradaki fiyat farkına değmez attığım siteden bende 2 kez krampon aldım bi sorun olmadı

deneyip almanız daha mantıklı o zaman league serisini denemenizi öneririm

normal numaranızın bir numara büyüğünü alın o zaman dar gelme ihtimali var çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,302
Üyeler
190,547
Son üye
muneccin
Geri