Neler Yeni

Öneri Halka arzlara katılırken nelere dikkat edilmelidir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
python öğreniyorum
Merhabalar. Bir üniversite öğrencisi olarak halka arzlara katılarak ufak da olsa harçlığımı çıkartma düşüncesindeyim. Daha önceden hisse senetleriyle biraz da olsa ilgilenmişliğim var ama halka arzlara katılırken nelere dikkat etmeliyim hiç bilmiyorum. Kendi tecrübelerinize dayanarak veya beğendiğiniz videoları paylaşarak yardımcı olursanız çok memnun olurum. Kafama takılan sorular aşağıda belirttiğim gibidir.
- Halka arza girerken aradığınız kriterler nelerdir ?
-Bir halka arzın kaç gün tavan yapacağını neye göre tahmin ediyorsunuz veya nasıl bir yol izliyorsunuz ?

melidoas6

80+ Silver
Merhabalar. Bir üniversite öğrencisi olarak halka arzlara katılarak ufak da olsa harçlığımı çıkartma düşüncesindeyim. Daha önceden hisse senetleriyle biraz da olsa ilgilenmişliğim var ama halka arzlara katılırken nelere dikkat etmeliyim hiç bilmiyorum. Kendi tecrübelerinize dayanarak veya beğendiğiniz videoları paylaşarak yardımcı olursanız çok memnun olurum. Kafama takılan sorular aşağıda belirttiğim gibidir.
- Halka arza girerken aradığınız kriterler nelerdir ?
-Bir halka arzın kaç gün tavan yapacağını neye göre tahmin ediyorsunuz veya nasıl bir yol izliyorsunuz ?
Cevabını bende merak ediyorum

f3rdi20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ferdi
ben hepsine giriyorum ama düşse de satmıyorum koleksiyon yapıyorum birkaç senedir tecrübelerime göre en az 6-7 tavan gidiyor çoğu hisseler ancak gyolar dışında gyo halkla arzlarına dikkat etmeni öneririm son gyo hisseleri ilk işlem gününde -10 puan ile açtı açıldığı fiyata dönmesi birkaç ay sürdü

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
python öğreniyorum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben hepsine giriyorum ama düşse de satmıyorum koleksiyon yapıyorum birkaç senedir tecrübelerime göre en az 6-7 tavan gidiyor çoğu hisseler ancak gyolar dışında gyo halkla arzlarına dikkat etmeni öneririm son gyo hisseleri ilk işlem gününde -10 puan ile açtı açıldığı fiyata dönmesi birkaç ay sürdü
gyo ne oluyor hocam ?

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
parayı bölüp 4-5 tanesine giriyorum şu ana kadar hiç zarar etmedim. Bildiğim kadarıyla hisse günlük en fazla %10 artıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
python öğreniyorum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
parayı bölüp 4-5 tanesine giriyorum şu ana kadar hiç zarar etmedim ytd
kendimce biraz birikmişim var tüm halka arzlara girebilecek kadar param olduğu için bölmeden girmeyi düşünüyorum hocam. genel olarak şundan kaç veya şunu sakın kaçırma diyeceğiniz bir şey var mı yoksa hepsine katılıyor musunuz ?

The GodFather

80+ Silver
kendimce biraz birikmişim var tüm halka arzlara girebilecek kadar param olduğu için bölmeden girmeyi düşünüyorum hocam. genel olarak şundan kaç veya şunu sakın kaçırma diyeceğiniz bir şey var mı yoksa hepsine katılıyor musunuz ?
Tavsiye vermek suç bu arada

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
uni ogrencisiyim 300tl kârda satiyorum aksama guzel bi kebap 2 tane de kupon yapiyorum tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
python öğreniyorum

Eraskel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet EFİL
Ben halka arzlara katılmaktansa çıkıp düşmüş arzları alıyorum 1-2 ay içinde tekrar yükseliyor ama tabi ki yükselmeyen de oldu.

Top Bottom