Halsiz Hissetme 10-15 gündür

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
ne kadar uyursam uyuyaım kendimi halsiz hissediyorum içimden yatmak geliyor uyku düzenim 22.00 -05.00 saat 12.00 olunca uykum geliyor halsizlik başlıyor üstümde

ne kadar uyursam uyuyaım kendimi halsiz hissediyorum içimden yatmak geliyor uyku düzenim 22.00 -05.00 saat 12.00 olunca uykum geliyor halsizlik başlıyor üstümde
O öğlen yapılan 1 saatlik uykunun verdiği rahatlığı mutluluğu 2 gün uyusam almam müthiş bir şey.
Hocam sorununa gelirsek kan degerlerine baktır çok terliyorsan elektrolit kaybı olabilir maden suyu iç günde 1 tane her gün bi dene

O öğlen yapılan 1 saatlik uykunun verdiği rahatlığı mutluluğu 2 gün uyusam almam müthiş bir şey.
Hocam sorununa gelirsek kan degerlerine baktır çok terliyorsan elektrolit kaybı olabilir maden suyu iç günde 1 tane her gün bi dene
aslında uyumak istiyorum o an ama uyku düzenim bozulur diye kendimi zorluyorum terleme çok yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yetmiyodur 7 saat
7 saat bence gayet yeterli oyle cok yorulduğum bir iş te yok

Kan degerlerine baktır hocam şeker falan yorgunluk yapar uyku yapar vitamin eksikliği Demir eksikliği bunların hepsi yorar adamı sen bı kan ver bende vericem bu hafta

Bu aralar bende de var. Geçen hafta yeterli düzeyde uyumama rağmen öğlen deli gibi uykum geliyordu. Çok şükür 2-3 gündür olmuyor.

Vitamin eksikliğinden olabilir. Dahiliyeden randevu al. Tahlillerden sonra yüksek ihtimal bir D vitamini hapı yazar.

Çay ve Kahve'den uzak durun. Meyve tüketin. Bedeninizi çalıştırın. Yorulmadan uyuyamazsınız.

Din saat 17.00 da yattım şimdi kalktım saat 04.00 hala yorfun hisseediyorum bı lan vermeye vs gitmem lazım bu gün giderim büyük ihtimalle kan vermeye gitmeden önce şunu soylim hiç yemek yemiyorum. Yersem hazır gıdalar yiyorum bununla alakalı olabilir

Din saat 17.00 da yattım şimdi kalktım saat 04.00 hala yorfun hisseediyorum bı lan vermeye vs gitmem lazım bu gün giderim büyük ihtimalle kan vermeye gitmeden önce şunu soylim hiç yemek yemiyorum. Yersem hazır gıdalar yiyorum bununla alakalı olabilir
evet saçma sapan beslenirsen olur

Besinler yüzündendir. Uyuyacağın zaman sabah bir işin vs yoksa alarmsız uyuman daha faydalı olur kaç saat olduğuna bakmadan . Yeterli uyuduğunda uyanacaksindir zaten

Geri