O öğlen yapılan 1 saatlik uykunun verdiği rahatlığı mutluluğu 2 gün uyusam almam müthiş bir şey.ne kadar uyursam uyuyaım kendimi halsiz hissediyorum içimden yatmak geliyor uyku düzenim 22.00 -05.00 saat 12.00 olunca uykum geliyor halsizlik başlıyor üstümde
aslında uyumak istiyorum o an ama uyku düzenim bozulur diye kendimi zorluyorum terleme çok yokO öğlen yapılan 1 saatlik uykunun verdiği rahatlığı mutluluğu 2 gün uyusam almam müthiş bir şey.
Hocam sorununa gelirsek kan degerlerine baktır çok terliyorsan elektrolit kaybı olabilir maden suyu iç günde 1 tane her gün bi dene
7 saat bence gayet yeterli oyle cok yorulduğum bir iş te yokYetmiyodur 7 saat
Neden halsizsinki ozaman yat uyu 1 2 saat geçer kendini zorlamanın bi anlamı yok yetmiyor işte 7 saat günün 3 te biri bile etmiyo bencede az7 saat bence gayet yeterli oyle cok yorulduğum bir iş te yok
ne kadar uyursam uyuyaım kendimi halsiz hissediyorum içimden yatmak geliyor uyku düzenim 22.00 -05.00 saat 12.00 olunca uykum geliyor halsizlik başlıyor üstümde
evet saçma sapan beslenirsen olurDin saat 17.00 da yattım şimdi kalktım saat 04.00 hala yorfun hisseediyorum bı lan vermeye vs gitmem lazım bu gün giderim büyük ihtimalle kan vermeye gitmeden önce şunu soylim hiç yemek yemiyorum. Yersem hazır gıdalar yiyorum bununla alakalı olabilir
Besinler yüzündendir. Uyuyacağın zaman sabah bir işin vs yoksa alarmsız uyuman daha faydalı olur kaç saat olduğuna bakmadan . Yeterli uyuduğunda uyanacaksindir zatenDin saat 17.00 da yattım şimdi kalktım saat 04.00 hala yorfun hisseediyorum bı lan vermeye vs gitmem lazım bu gün giderim büyük ihtimalle kan vermeye gitmeden önce şunu soylim hiç yemek yemiyorum. Yersem hazır gıdalar yiyorum bununla alakalı olabilir