Neler Yeni

Halüsilasyon gördüm!

SnareEcho

80+ Silver
dostum psikolojik hastalıkların varsa inşallah yoktur belkide belirti gösteriyordur doktora git bir şey varsada erken teşhis koysunlar
Teşekkürler hocam inşallah yoktur. Umarım yarın söyleyebilirim. Psikolojik hastalıklarım olmadığını düşünüyorum.

NespaY

80+ Silver
Şöyle söyleyeyim. Olay bugün oldu. Öğlen uykum vardı ama olayın olduğu zaman uykum yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoo şaşırdım biraz. Sadece bir daha görürüm diye korktum.

Hocam ciddi misin kafayı yicem doğruysa dediğin?

Yarın konuşayım hocam teşekkür ederim.
Korkutmak istemem ama şizofreni de bu tarz ufak halüsinasyonlarla başlar ben sadece olabilir dedim sen doktora koş direkt.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık
Şöyle söyleyeyim. Olay bugün oldu. Öğlen uykum vardı ama olayın olduğu zaman uykum yoktu.

Yoo şaşırdım biraz. Sadece bir daha görürüm diye korktum.

Hocam ciddi misin kafayı yicem doğruysa dediğin?

Yarın konuşayım hocam teşekkür ederim.
halüsinasyon genelde ilaçların yan etkisi veya aşırı uykusuzlukta olan bir şey diye biliyorum veya hastalıklarda sen bi görün en erken tarihte içini rahatlat

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık
Teşekkürler hocam inşallah yoktur. Umarım yarın söyleyebilirim. Psikolojik hastalıklarım olmadığını düşünüyorum.
annenizle konuşmaya utanıyorsanız işiniz zor ben söyliyim bi 10 yıl daha geçer böyle hayali arkadaşın tarçınla takılırsın bi ömür boyu eğer annenle konuşmaya utanırsan

Ysuflix

80+ Gold
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
söylemeye utanacak ne var?

SnareEcho

80+ Silver
annenizle konuşmaya utanıyorsanız işiniz zor ben söyliyim bi 10 yıl daha geçer böyle hayali arkadaşın tarçınla takılırsın bi ömür boyu eğer annenle konuşmaya utanırsan
Yarın konuşcam. Bu kadar ciddiye almamıştım😭😭😭😭😭

söylemeye utanacak ne var?
Onuda bilmiyorum.

korkmayın sadece en erken tarihte hastaneye gidin hiç bir şey olmaz
Umarım hcm🤲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772