Neler Yeni

Halüsilasyon gördüm!

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Ne alaka yürü ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikozla çok bağdaştıramadım açıkçası.
bence bağdaştır şizofreni başlangıcı olarak belirtiliyor psikoz aşırı stres yapıncada ortaya çıkıyor doktora görünmende faydan var

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
yahu normal bir şey niye bu kadar abartılar ben küçüken odada palto uçuyordu gölgemde boynuzlar falan görmüştüm normal bir şey yaşın küçük senin yaşındayken eski tuvaletimde tam hatırlamıyorum ama çöp kovasının arkasında konuşan hayali bi bok arkadaşım vardı

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar az önce de oldu galiba ama emin değilim. Koltukta karınca var gibi oldu yürüyor gibiydi... Ama gördüm mü bilemiyorum kafa tam allak bullak oldu...

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
kadınla konuşmayı denedinizmi hocam

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Arkadaşlar az önce de oldu galiba ama emin değilim. Koltukta karınca var gibi oldu yürüyor gibiydi... Ama gördüm mü bilemiyorum kafa tam allak bullak oldu...
Kendini buna şartlar ve kafaya takarsan psikolojik sorun ortaya çıkar, yapma. Bu gibi hastalıklar zaten kafaya taktığın sürece gelişir. Beynin sen ne düşünüyorsan öyle hareket eder. Kendi zihnini korkuyla beslersen şirin babayı yatağında dans ederken bile görüsün.

Top Bottom