Neler Yeni

Halüsilasyon gördüm!

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Anneme yarın söylerim hocam. Ama anlamadığım şey neden bugün! Neden bir anda bir şey olmadan oldu😭😭😭
hocam kafaya takmama çalışın olduğunca, anneniz hacı hoca falan derse de karşı çıkın saçmalıkan ibaret çünkü

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Olm niye herkes böyle gereksiz gerginlik yaratmış. Yok şizofreni yok psikoz.
Uykusuz kaldın mı? Geçmişte gerilim korku türü şeyler izledin mi? O hafta senin için nasıl geçiyordu?

SnareEcho

80+ Silver
kadınla konuşmayı denedinizmi hocam
Yok hcm dediğim gibi anlık ve bulanıktı. Zaten evde kimsenin olmadığını biliyordum. Zaten ev ahalisinin yanından eve geldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olm niye herkes böyle gereksiz gerginlik yaratmış. Yok şizofreni yok psikoz.
Uykusuz kaldın mı? Geçmişte gerilim korku türü şeyler izledin mi? O hafta senin için nasıl geçiyordu?
Korku türü şeyleri anaokulu zamanında izledim devamı yok. Bir de Five Nights at Freddys oynadım ama çok geçti üzerinden. Belki 1 yıl oldu. Uykusuzluk sabah vardı o an yoktu.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Uykusuz isen her türlü şeyi görebilirsin. Eğer uykusuz değilsen ailenle görüşüp sonra doktora gitmeni tavsiye ederim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yok hcm dediğim gibi anlık ve bulanıktı. Zaten evde kimsenin olmadığını biliyordum. Zaten ev ahalisinin yanından eve geldim.

Korku türü şeyleri anaokulu zamanında izledim devamı yok. Bir de Five Nights at Freddys oynadım ama çok geçti üzerinden. Belki 1 yıl oldu. Uykusuzluk sabah vardı o an yoktu.
Çocukken izlemişsin ve korku türü oyun oynamışsın. Etkisi vardır. Kafan sislidir vs olur böyle şeyler. Sık tekrarlıyor ise psikiyatriye gidersin.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
hocam ilk iş doktora gidin

Profil fotoğrafınla hiç bir alakan yok biliyorsun dimi
12 saat bilgisayar başında oturup yok kız böyle yazdı söyle yaptı diye konular açıyosun senin baya alakan varmış

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
yahu normal bir şey niye bu kadar abartılar ben küçüken odada palto uçuyordu gölgemde boynuzlar falan görmüştüm normal bir şey yaşın küçük senin yaşındayken eski tuvaletimde tam hatırlamıyorum ama çöp kovasının arkasında konuşan hayali bi bok arkadaşım vardı
deliliğinizi normale vurmuşlar da küçükken diyorsun bu arkadaşın küçük olduğunu düşünmüyorum o kadar

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Burada konuşan arkadaşları çok ciddiye almana gerek yok.
Danışılacak yerde burası değil.
Bende google amcaya şikayetimi arattırdığımda beni direk kefenliyor zaten :D
Çok oyun oynama yaşın küçük...

SnareEcho

80+ Silver
Çocukken izlemişsin ve korku türü oyun oynamışsın. Etkisi vardır. Kafan sislidir vs olur böyle şeyler. Sık tekrarlıyor ise psikiyatriye gidersin.
Oynadığım şeyi hatırlamıyorum bile. Zaten küçükken izlediğim korku şeyleri de korkunç değildi. Sadece korku karakterleri vardı.

Top Bottom