Halüsilasyon gördüm!

Ne alaka yürü ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psikozla çok bağdaştıramadım açıkçası.
bence bağdaştır şizofreni başlangıcı olarak belirtiliyor psikoz aşırı stres yapıncada ortaya çıkıyor doktora görünmende faydan var

Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
yahu normal bir şey niye bu kadar abartılar ben küçüken odada palto uçuyordu gölgemde boynuzlar falan görmüştüm normal bir şey yaşın küçük senin yaşındayken eski tuvaletimde tam hatırlamıyorum ama çöp kovasının arkasında konuşan hayali bi bok arkadaşım vardı

Arkadaşlar az önce de oldu galiba ama emin değilim. Koltukta karınca var gibi oldu yürüyor gibiydi... Ama gördüm mü bilemiyorum kafa tam allak bullak oldu...

Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
kadınla konuşmayı denedinizmi hocam

Arkadaşlar az önce de oldu galiba ama emin değilim. Koltukta karınca var gibi oldu yürüyor gibiydi... Ama gördüm mü bilemiyorum kafa tam allak bullak oldu...
Kendini buna şartlar ve kafaya takarsan psikolojik sorun ortaya çıkar, yapma. Bu gibi hastalıklar zaten kafaya taktığın sürece gelişir. Beynin sen ne düşünüyorsan öyle hareket eder. Kendi zihnini korkuyla beslersen şirin babayı yatağında dans ederken bile görüsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri