Neler Yeni

Halüsilasyon gördüm!

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ya gereksiz yere korkutmuşlar, şimdilik bu kadar ciddiye almana gerek yok bence. Ciddi bir şeyse tekrar görürsün zaten. Tekrar görürsen ailene söylersin, muayene olursun. Ben olsam şimdilik çok aldırış etmezdim tek seferlik bir şey için.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kankam doktora gitmelisin direkt

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
Aşık olmuşsun 😍😍😍😍😍

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Kardeşim sana Cühenna Kabilesi gelmiş.

Edit: Dostum olur öyle şeyler gözün kararmıştır o şekilde görmüşsündür ya da bi gölge falan olmuştur anlık :) bunları düşünüp durma daha kötü olur. Eğer bu şekilde görmelerin devam ederse o zaman önce ailene danış sonra ailenle beraber doktora git. Bende her zaman rüyalarımda geleceği görüyorum ve garip bir şekilde gördüklerimi yaşıyorum :) tam yaşadığım anda bunu daha önce rüyamda gördüğüm aklıma geliyor.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
psikoz geçirmişsin

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
@Kang-Ji Sae Yeong hocam forumda bu tarz soruların sorulmayacağını anlamışsınızdır umarım :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Bildiğin bir psikolojik sorunun yoksa tekrarlanmayabilir. Ben de hayatımda bir kez gördüm o da yolda dışarıdayım. Canlı canlı yaşlı bir kadın gördüm yere düştü hatta kaldırmaya bile çalıştım öyle bir kafası vardı, sonra hemen kayboldu. Korkudan koşarak gitmiştim eve. Psikolojik rahatsızlıktan değil böyle şeyler olabiliyor ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de doktora gidebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,777
Üyeler
161,135
Son üye
lukadras
Top Bottom