Neler Yeni

Halüsilasyon gördüm!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oynadığım şeyi hatırlamıyorum bile. Zaten küçükken izlediğim korku şeyleri de korkunç değildi. Sadece korku karakterleri vardı.
Senin hatırlamana gerek yok. Zihnin hatırlıyor. Ben demiyorum illa korku türünden etkilendin. Sadece bir etken.
Tekrarlamaya başlarsa doktora gidebilirsin. Eğer mutlu bir hayatın varsa ve iyileşmemiş bir travman yoksa doktora şimdilik gitmeye gerek yok bence.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
12 saat bilgisayar başında oturup yok kız böyle yazdı söyle yaptı diye konular açıyosun senin baya alakan varmış
?

2 sene önce o dediğin, ayrıca o zaman bu pp yoktu

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erdem
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
Normal bişey değil soyle annene doktora falan gidin

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Olum oda bişeymi ben altıma işedim korkudan anlatıyom
Şimdi baya shitpost şeklinde korkunç rüya gördüm uyandım sonra kapının yanında siyah bir adam el sallıyordu gözümü kapatıp açınca gitti bende böyle bir halisülasyon gördüm yani çok takma

SnareEcho

80+ Silver
Olum oda bişeymi ben altıma işedim korkudan anlatıyom
Şimdi baya shitpost şeklinde korkunç rüya gördüm uyandım sonra kapının yanında siyah bir adam el sallıyordu gözümü kapatıp açınca gitti bende böyle bir halisülasyon gördüm yani çok takma
Doktora gittin mi?

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35

SnareEcho

80+ Silver
Senin hatırlamana gerek yok. Zihnin hatırlıyor. Ben demiyorum illa korku türünden etkilendin. Sadece bir etken.
Tekrarlamaya başlarsa doktora gidebilirsin. Eğer mutlu bir hayatın varsa ve iyileşmemiş bir travman yoksa doktora şimdilik gitmeye gerek yok bence.
Hayatım mutlu. Ailevi vs. bir problem yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır çok takmadım beynim bana oyun oynuyordu belki sendede öyledir böyle böyle 2-3 kere gördüm sonradan bitti
Senin adına üzüldüm.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Hayatım mutlu. Ailevi vs. bir problem yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin adına üzüldüm.
Saolun ya devam etmeye başlarsa bir annene anlat yada sen şöyle yapmış olabilirsin evde teksin kapıdan içeriye girmeden içinden düşünsene ya evde biri varmıdır diye düşünüp eve giriyorsun teksin sende korktuğun için beynin sana oyun oynuyor

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
Uykusuzluktan olur geçenlerde işteyken bi arkadaş halüsilasyon gördüğünü söyledi ben her gün 5 saat uykuyla idare ediyorum benim başıma hiç gelmedi böyle bir şey askerde daha az uyuyordum.

Top Bottom