Hangi 1 tb ssd önerirsiniz ?

omer.ylgn

80+
Reaksiyon skoru
20
merhabalar, görselde belirttiğim ssdlerden hangisini almamı önerirsiniz? Önceki kullandığım 2 farklı kingston pek memnun etmediğinden samsung olanına daha sıcak bakıyorum ama kingston öneren de çok oldugundan kafam karıştı biraz

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    44.9 KB · Hit: 57
renegade iyidir kc3000 de iyidir ama 990 varken 990 alın tabii ki.

990 goat hocam yeterli tabii ki :D drami var.
Hocam konudan bağımsız bir sorum daha olacak. Bir arkadaşım ssd almak istiyor gen3 destekli anakartı mevcut m2 önerisi verir misin? Gen3 destekli dramli bir ssd bulamadım. Samsung vardır akakçede ama fiyatı epey fazla idi.

merhabalar, görselde belirttiğim ssdlerden hangisini almamı önerirsiniz? Önceki kullandığım 2 farklı kingston pek memnun etmediğinden samsung olanına daha sıcak bakıyorum ama kingston öneren de çok oldugundan kafam karıştı biraz
neredeyse aynı fiyatlar 990 pro daha makul
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konudan bağımsız bir sorum daha olacak. Bir arkadaşım ssd almak istiyor gen3 destekli anakartı mevcut m2 önerisi verir misin? Gen3 destekli dramli bir ssd bulamadım. Samsung vardır akakçede ama fiyatı epey fazla idi.

neredeyse aynı fiyatlar 990 pro daha makul
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+1 G2 alabilir hocam , sen nerelerdesin kaçowww?

hocam 990 pro düşünüyordum da şunlar da denk geldi fiyat olarak iyi gibi de bilemedim kararsız kaldım.
bu ssd'de dram yok dram olan LSE modeli , 990 her konuda tokatlar ssd ve psu şakaya gelecek parçalar değil bence.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,213
Üyeler
175,180
Son üye
laptopdannefretedenadam
Geri