ssd teknik kısımlarından anlamıyorum pek dram vs muhabbeti varmış 990 yeterli mi hocam?renegade iyidir kc3000 de iyidir ama 990 varken 990 alın tabii ki.
990 goat hocam yeterli tabii kissd teknik kısımlarından anlamıyorum pek dram vs muhabbeti varmış 990 yeterli mi hocam?
çok teşekkürler hocam990 goat hocam yeterli tabii kidrami var.
Hocam konudan bağımsız bir sorum daha olacak. Bir arkadaşım ssd almak istiyor gen3 destekli anakartı mevcut m2 önerisi verir misin? Gen3 destekli dramli bir ssd bulamadım. Samsung vardır akakçede ama fiyatı epey fazla idi.990 goat hocam yeterli tabii kidrami var.
neredeyse aynı fiyatlar 990 pro daha makulmerhabalar, görselde belirttiğim ssdlerden hangisini almamı önerirsiniz? Önceki kullandığım 2 farklı kingston pek memnun etmediğinden samsung olanına daha sıcak bakıyorum ama kingston öneren de çok oldugundan kafam karıştı biraz
Hocam konudan bağımsız bir sorum daha olacak. Bir arkadaşım ssd almak istiyor gen3 destekli anakartı mevcut m2 önerisi verir misin? Gen3 destekli dramli bir ssd bulamadım. Samsung vardır akakçede ama fiyatı epey fazla idi.
Hocam konudan bağımsız bir sorum daha olacak. Bir arkadaşım ssd almak istiyor gen3 destekli anakartı mevcut m2 önerisi verir misin? Gen3 destekli dramli bir ssd bulamadım. Samsung vardır akakçede ama fiyatı epey fazla idi.
+1 G2 alabilir hocam , sen nerelerdesin kaçowww?neredeyse aynı fiyatlar 990 pro daha makul
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sınavlara hazırlık hocam+1 G2 alabilir hocam , sen nerelerdesin kaçowww?
oo kolay gelsin.sınavlara hazırlık hocam![]()
teşekkürler hocamoo kolay gelsin.
hocam 990 pro düşünüyordum da şunlar da denk geldi fiyat olarak iyi gibi de bilemedim kararsız kaldım.renegade iyidir kc3000 de iyidir ama 990 varken 990 alın tabii ki.
bu ssd'de dram yok dram olan LSE modeli , 990 her konuda tokatlar ssd ve psu şakaya gelecek parçalar değil bence.hocam 990 pro düşünüyordum da şunlar da denk geldi fiyat olarak iyi gibi de bilemedim kararsız kaldım.