Arkadaşlar rtx 4060 alacağım ama hangi modeli daha iyi bilmiyorum. Asus çok pahalı geliyor o yüzden onu düşünmüyorum. Sizce asus hariç hangisi en iyisi? Palit, Galax, Gigabyte, Msi, Pny, Zotac, Inno3D modellerinden birini almayı düşünüyorum.
galax benceArkadaşlar rtx 4060 alacağım ama hangi modeli daha iyi bilmiyorum. Asus çok pahalı geliyor o yüzden onu düşünmüyorum. Sizce asus hariç hangisi en iyisi? Palit, Galax, Gigabyte, Msi, Pny, Zotac, Inno3D modellerinden birini almayı düşünüyorum.
Fp olsun diyorsan galax al , en ucuzlardan biri. Tasarım odaklı istiyorsan Colorful İGame , çok fiyat farkı yok seçim sana kalmış.Arkadaşlar rtx 4060 alacağım ama hangi modeli daha iyi bilmiyorum. Asus çok pahalı geliyor o yüzden onu düşünmüyorum. Sizce asus hariç hangisi en iyisi? Palit, Galax, Gigabyte, Msi, Pny, Zotac, Inno3D modellerinden birini almayı düşünüyorum.
marka değil de modele göre hareket etmek daha doğru olur diye düşünüyorum.tüm donanımlarının aynı olduğu bir senaryoda en iyi iki marka olarak GİGABYTE veya MSI derim ben dostum.
ama gigabyte ekran kartı alma çok sesli çalışıyorhocam benim sana önerim eğer bu ekran kartını uzun vadede düşünüyor isen bunun 4060 ti 16gb olanını alman. tabi bütçen yetiryosa
örneğin şunun gibi:
Palit RTX 4060 TI JetStream NE6406T019T1-1061J 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Palit RTX 4060 TI JetStream NE6406T019T1-1061J 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Palit RTX 4060 TI JetStream NE6406T019T1-1061J 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 17.478,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com