Hangi 5070 sistemi almalıyım?

qutalbin

80+
Reaksiyon skoru
8
Dün benzer bir konu açıp genel olarak bilgi edindikten sonra aklımdaki sistemleri düzenledim ve tekrar soracağım. Aşağıdaki sistemlerin ikiside 70 bin TL'ye geliyor şu anki halleriyle, hangisi tercih edilmeli?

Son düzenleme:
Dün benzer bir konu açıp genel olarak bilgi edindikten sonra aklımdaki sistemleri düzenledim ve tekrar soracağım. Aşağıdaki sistemlerin ikiside 70 bin TL'ye geliyor şu anki halleriyle, hangisi tercih edilmeli?

Alttaki sistemde neyi değiştirdiniz ?

+2 bin tl farkla 7500x3d secmelısın derım ben

Alttaki sistemde neyi değiştirdiniz ?
Vatan bilgisayarın bayram şekeri bilgisayarıydı psu değiştirip rami 32 yaptım.

Üsttekinde de 7500f vardı onun yerine 9500f ekleyip psu yu 950 w yapıp soğutucuyu ve anakartı yükselttim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+2 bin tl farkla 7500x3d secmelısın derım ben
9500f den hikayeli oyunlarda daha iyi performans verir mi?

Vatan bilgisayarın bayram şekeri bilgisayarıydı psu değiştirip rami 32 yaptım.

Üsttekinde de 7500f vardı onun yerine 9500f ekleyip psu yu 950 w yapıp soğutucuyu ve anakartı yükselttim

9500f den hikayeli oyunlarda daha iyi performans verir mi?
dostum x3d işlemciler oyun ıcındır zaten onbelleklerı daha guclu

Sistem kazık düne kadar vatan 55K ya sattı bunu kimse almadı.

dostum x3d işlemciler oyun ıcındır zaten onbelleklerı daha guclu
9500f daha iyi gibi duruyor oyun testinde

İkiside kazık düne kadar vatan 55K ya sattı benzerini kimse almadı.
Sistemin orijinali zaten 55k, ben üzerine ram psu ve işlemci yükseltmesi yaptığım için 70k ya çıkıyor

Ekler

• 1000055047.webp
    1000055047.webp
    181.2 KB · Hit: 10
  • 1000055046.webp
    1000055046.webp
    158 KB · Hit: 10
9500f daha iyi gibi duruyor oyun testinde

Sistemin orijinali zaten 55k, ben üzerine ram psu ve işlemci yükseltmesi yaptığım için 70k ya çıkıyor
Gerek yok olduğu gibi alınırdı o sistem de bitmiş zaten.

Arkadaş intele güvenmiyormuş öyle diyordu dün
Güvenmediğinden değil. Dün performans testlerine baktım ve değerleri iyiydi am yarın yükseltme yapmak istediğimde ekstra adımlarla uğraşmak istemiyorum genel olarak. Yoksa sistem iyi olursa intelde alırım. Attığım görseldeki sistem intel üzerine kurulu.

Arkadaş intele güvenmiyormuş öyle diyordu dün
Yukarıya dünkü yorumlardan yola çıkaran bir intel bir de amd sistem attım, ikisinede önyargılı değilim, sizden gelen geri dönüşe göre ikisinden birisini tercih edeceğim

Son düzenleme:
Geri