Hangi 6700XT alınmalı ?

Sapphire'i 9000-9500 civarına ayarlamaya çalışırım, sanırım en mantıklısı o. Keşke Red Devil olsaydı ama çok memnun kalırdım. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ankara içi 6700 XT ilanlarından 3-4 tane kenara ayırdım, gözüm kapalı alabileceğim temizlikte bir ilan bulamadığım için fikir almak amaçlı sormak istedim. Aktif olarak 5600XT 6GB kullanıyorum.

Sapphire Pulse 2 fanlı, içi açılmamış= 10.000 TL

XFX Merc 319 3 fanlı = 9000 TL
Bildiğim kadarıyla XFX'in tepe modeli ama kartın içi açılmış ve kart 65 derece olmasına rağmen hotspot 104 derece. İlk başta aklıma gelen şey kartın bilgisiz insanlar tarafından açılıp macuna zarar verildiği ya da yenilenen macunun pump out yaptığıydı ama emin olamadım. Eğer alırsam ilk etapta TF7 ile kullanıp daha sonra faz değişimli termal pedle bakımını yapabilirim, hotspotu 85-90 altına düşüreceğimi düşünüyorum.

Powercolor Red Devil = 10.000 TL
2-3 gündür bu ilanı bekliyorum, satıcı numara bırakmamış, sitede de pek aktifliği yok. Yakın zamanda ulaşmam pek mümkün değil gibi, eğer ulaşabilsem ilk tercihim bu olurdu.

Gigabyte 3 fanlı = 11.000 TL
Satıcıya sormadım, bazı modellerde güvenlik etiketi olmadığı için kartın açılıp açılmadığı hakkında bilgi yok.

Al-Satçıları, mining görmüş kartları ve saçma sapan fiyat çekenleri eledikten sonra elde kalan ilan bir elin parmağını geçmiyor. Bu bütçeye Ankara içi 3070 bulmak da çok zor, siz olsanız ne yapardınız ?
Hocam bende RX6700XT Red Devil kullanıyorum sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirim

Ekler

• IMG_20250120_150801.webp
    IMG_20250120_150801.webp
    236.9 KB · Hit: 20
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Styx
Hocam bende RX6700XT Red Devil kullanıyorum sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirim
Çok iyi duruyor valla güle güle kullan hocam. Satıcıyla bir iletişime geçebilsem ilk alacağım kart bu, heybetli duruşu beni cezbediyor. :D

Bende asus dual olan 6700xt kullanıyorum. İlk aldığımda cw sesi vardı ama sonradan kesildi. 3 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok tavsiye ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Çok iyi duruyor valla güle güle kullan hocam. Satıcıyla bir iletişime geçebilsem ilk alacağım kart bu, heybetli duruşu beni cezbediyor. :D
Sessiz olması ama buna rağmen soğuk çalışmasıda ayrı güzel bu arada RGB ler için illa 3 Pinlik kabloyu bağlamanıza gerek yok Devilzone uygulaması üzerinden efekt kontrol edilebiliyor.

Aydın’da yaşıyorum. Oyunu yaz ayında klimasız odada The last of us part 1 oyununu en yüksek ayarlarda oynadım. Sıcaklık değerleri fotoğrafta var hocam yardımcı olmak adına atıyorum

Ekler

• IMG_2974.webp
    IMG_2974.webp
    93 KB · Hit: 11
Ankara içi 6700 XT ilanlarından 3-4 tane kenara ayırdım, gözüm kapalı alabileceğim temizlikte bir ilan bulamadığım için fikir almak amaçlı sormak istedim. Aktif olarak 5600XT 6GB kullanıyorum.

Sapphire Pulse 2 fanlı, içi açılmamış= 10.000 TL

XFX Merc 319 3 fanlı = 9000 TL
Bildiğim kadarıyla XFX'in tepe modeli ama kartın içi açılmış ve kart 65 derece olmasına rağmen hotspot 104 derece. İlk başta aklıma gelen şey kartın bilgisiz insanlar tarafından açılıp macuna zarar verildiği ya da yenilenen macunun pump out yaptığıydı ama emin olamadım. Eğer alırsam ilk etapta TF7 ile kullanıp daha sonra faz değişimli termal pedle bakımını yapabilirim, hotspotu 85-90 altına düşüreceğimi düşünüyorum.

Powercolor Red Devil = 10.000 TL
2-3 gündür bu ilanı bekliyorum, satıcı numara bırakmamış, sitede de pek aktifliği yok. Yakın zamanda ulaşmam pek mümkün değil gibi, eğer ulaşabilsem ilk tercihim bu olurdu.

Gigabyte 3 fanlı = 11.000 TL
Satıcıya sormadım, bazı modellerde güvenlik etiketi olmadığı için kartın açılıp açılmadığı hakkında bilgi yok.

Al-Satçıları, mining görmüş kartları ve saçma sapan fiyat çekenleri eledikten sonra elde kalan ilan bir elin parmağını geçmiyor. Bu bütçeye Ankara içi 3070 bulmak da çok zor, siz olsanız ne yapardınız ?
sıfır arc b580 öneririm onun yerine. 6000 serisi eskidi artık

Aydın’da yaşıyorum. Oyunu yaz ayında klimasız odada The last of us part 1 oyununu en yüksek ayarlarda oynadım. Sıcaklık değerleri fotoğrafta var hocam yardımcı olmak adına atıyorum
Teşekkürler hocam 61 derece çok iyi. Asus Dual denk gelirse değerlendiririm, şu anlık 1 tane Asus ilanı var o da 13.500 TL :)

Ben de birkaç ay önce 2. elden asus dual rx 6700xt almıştım sıcaklıkları çok iyi kartın. Last of Us Part 1 ve 2'yi full grafikte bitirdim 58 derece üstünü görmedi kart, RDR 2'de de 62 dereceye çıktı; sanırsam o da oyunlarda gördüğüm en yüksek sıcaklığıydı. Tek sıkıntısı fanları biraz yüksek sesli çalışıyor o da pek bir problem değil benim için sürekli kulaklık takılı kullanıyorum bilgisayarı ve kulaklık takınca duyulmuyor fan sesi.

Msi gaming x modeli güzeldir öneririm.

Pazarlıkla 9500'e Sapphire Pulse modeli için anlaştım. Kartın bakıma ihtiyacı var, satıcının söylediğine göre hotspotun 100 dereceye dayandığını görmüş. Güvenlik etiketleri üzerinde, kutulu şekilde teslim alacağım. Yorumlarınız neler hocalarım, sizce iyi ticaret mi? Elimle TF7 var kartı aldıktan sonra macunu yenileyebilirim.

@samet135 @jombo @Cagdas5389

Pazarlıkla 9500'e Sapphire Pulse modeli için anlaştım. Kartın bakıma ihtiyacı var, satıcının söylediğine göre hotspotun 100 dereceye dayandığını görmüş. Güvenlik etiketleri üzerinde, kutulu şekilde teslim alacağım. Yorumlarınız neler hocalarım, sizce iyi ticaret mi? Elimle TF7 var kartı aldıktan sonra macunu yenileyebilirim.

@samet135 @jombo @Cagdas5389
macun+ termal pad değişimi yaparsan hoş olur, içi açılmamış olmasının hem artısı hem eksisi var
artısı parça değiştirilmemiş içinden onu kesinler
eksisi ise kaç yıldır bu sıcaklıklarda kim bilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kargoyla alacaksanız illaki başka ilan çıkar temiz bulursun 9.5 tam piyasası ucuza falanda almıyorsun.

eğer elden bulduysan güzelce test et al ama elden bulmak çok kolay değil

macun+ termal pad değişimi yaparsan hoş olur, içi açılmamış olmasının hem artısı hem eksisi var
artısı parça değiştirilmemiş içinden onu kesinler
eksisi ise kaç yıldır bu sıcaklıklarda kim bilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kargoyla alacaksanız illaki başka ilan çıkar temiz bulursun 9.5 tam piyasası ucuza falanda almıyorsun.

eğer elden bulduysan güzelce test et al ama elden bulmak çok kolay değil
Elden buldum hocam 15-20 dakikalık yürüme mesafesinde. 3-4 gün test et falan dedi, gerek yok o kadarına dedim. Akşam eve geldiğim gibi kurulumu yapıp bi FurMark'a sokarım kartı, hotspot 100 derece altında sabit kalırsa pişman olmam sanırım.

Geri