Alacağım abikasayı aldın mı alcan mı
Bu haftaici alacağımAlacağım abi
Alacağım abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu haftaici alacağım
Yani abi dreamı düşünüyordum ama onu alırsam Sapphire rx 9060 xt küçük duracak ve ben ileride degiştirmeyi düşünmüyorum 6 senedir Intel uhd 600 Intel celerion 4020 4 GB ram laptop kullanıyorum bu bana fazla bilealma o zaman game in game dream veya zoko quenn bak kasa için ITX almak mantıksız çünkü ITX'ler pahalı oluyor kasadan kısayım derken anakarta para veriyorsun cunku sen hatta zoko almazdım ben alacaksam fansız alırdım whatsapptan yazıp fanları başka alırdım cunku hava akışı cok kotu fanlarının
Yani abi dreamı düşünüyordum ama onu alırsam Sapphire rx 9060 xt küçük duracak ve ben ileride degiştirmeyi düşünmüyorum 6 senedir Intel uhd 600 Intel celerion 4020 4 GB ram laptop kullanıyorum bu bana fazla bile
Sana attığım fotoğraflarda gözüküyor matxler ben ATX düşünmüyorum hem alanım fazla yok hemde ekran kartı falan küçük duruyor game in game cool alacağım ama anakart ile islemcimi bilemiyorumgame in game dream fansız veya zoko quenn al fansız sonra bu link attıgım fanlardan al kasaya tak cunku zoko kasalarının hava akısı kotu
9700x olanı alırdım. Halihazırda colorful 850 bir anakart aldım sistem topluyorum. İşlemciyi de 9700x alacağım.Peki sen bir tanesini alacak olsam hangisini alırsın 1 mi 2 mi 3 mü?
Bende aynı şekil knk9700x olanı alırdım. Halihazırda colorful 850 bir anakart aldım sistem topluyorum. İşlemciyi de 9700x alacağım.
Kasa konusunda da hoşuna giden kasayı al kanka hava akış işi çok değişken ben fark guardion almıştım millet soğutmuyor falan demişti o dönem hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşarsan fanları değiştirirsin. Tam konusunda colorful ram seçebiliyor biraz araştır al ramları bana öyle dendi.Bende aynı şekil knk
çok teşekkür ederim rica etsem colorful anakartın açılış ekranını atabilme şansınız var mı bulamadım daKasa konusunda da hoşuna giden kasayı al kanka hava akış işi çok değişken ben fark guardion almıştım millet soğutmuyor falan demişti o dönem hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşarsan fanları değiştirirsin. Tam konusunda colorful ram seçebiliyor biraz araştır al ramları bana öyle dendi.
Sistemi ben daha toplamadım parçalar bayramdan önceye yetişirse toplıcam yarın veya sonraki günçok teşekkür ederim rica etsem colorful anakartın açılış ekranını atabilme şansınız var mı bulamadım da
bende bu 2 gün içerisinde alacağım sana şimdiden hayırlı olsunSistemi ben daha toplamadım parçalar bayramdan önceye yetişirse toplıcam yarın veya sonraki gün