Neler Yeni

Hangi anakartı almalıyım yardımınıza ihtiyacım var

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
Herkese iyi forumlar. Vatanda anakartlarda indirim var ben de sadece cs oynamak için bilgisayar toplamayı düşünüyorum işlemci olarak ryzen 5 7500f ekran kartı olarak rtx 3080(belki 4060)kullanacağım. Aşağıda linkini attığım anakartlardan hangisini almalıyım ve farkları nelerdir bu konuda bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
EmreE
Herkese iyi forumlar. Vatanda anakartlarda indirim var ben de sadece cs oynamak için bilgisayar toplamayı düşünüyorum işlemci olarak ryzen 5 7500f ekran kartı olarak rtx 3080(belki 4060)kullanacağım. Aşağıda linkini attığım anakartlardan hangisini almalıyım ve farkları nelerdir bu konuda bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim

Msı b650 daha iyi

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barkın

B650 alın hocam A serisi giriş seviye kalıyor.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bu benim işimi görür mü dediğim gibi sadece cs oynayacağım eğer şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bi model varsa ona da bakabilirim bir de b650m-b anakartı da displayport desteği var mı cevaplar için de teşekkür ederim

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barkın
peki bu benim işimi görür mü dediğim gibi sadece cs oynayacağım eğer şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bi model varsa ona da bakabilirim bir de b650m-b anakartı da displayport desteği var mı cevaplar için de teşekkür ederim
İşinizi görür hocam. Display port desteği yok.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam görüntüyü displayport ile aktarıyorum da var mı acaba displayport destekli b650 serisi anakart

Top Bottom