Hangi anakartı almalıyım

maliern

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 5600X
EKRAN KARTI: GIGABYTE GEFORCE RTX 3070
ANAKART: GIGABYTE B550M DS3H
4 ram slotum da dolu (3600mhz)

Bu sistemdeki anakarti asus bir anakartla degistiricem ama kafama takılan bir kaç soru var yardımcı olur musunuz benim sisteme uyumlu olması lazım bide elimdeki anakarta eş değer veya daha yüksek olması lazım

- Resimdeki 3 anakart arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
- atx micro ile normal arasında ne fark var onu anlamadım ?

Ekler

• Screenshot_2023-04-06-00-52-51-361_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-04-06-00-52-51-361_com.android.chrome-edit.jpg
    337.7 KB · Hit: 43
Sistemdeki anakartı neden değiştiriyorsun?

- ROG B550-F

- Boyut farkı.

Sistemdeki anakartı neden değiştiriyorsun?

- ROG B550-F

- Boyut farkı.
Anakart şuan garantide soft brick oldu ve oldukça canımı sıktı yavaş yavaş sistemi asusa cevirmek istiyorum psu sıvı soğutma ve anakart aynı anda degistiricem büyük ihtimalle ama anakart kısmında emin olamadım atx microlar küçük oluyor anladım kadarıyla o zaman başka farkı yoksa
Bu arada kasam gamepower warcry atx mi normal mi önerirsin

Anakart şuan garantide soft brick oldu ve oldukça canımı sıktı yavaş yavaş sistemi asusa cevirmek istiyorum psu sıvı soğutma ve anakart aynı anda degistiricem büyük ihtimalle ama anakart kısmında emin olamadım atx microlar küçük oluyor anladım kadarıyla o zaman başka farkı yoksa
Bu arada kasam gamepower warcry atx mi normal mi önerirsin
ATX destekliyor ama mATX de uyumlu olur. ROG B550-F'i 3500-3600 civarına falan bulursan alabilirsin ileride sağlam bir AM4 işlemciye yükseltmeyi düşünüyorsan, diğer türlü fazla gelir.

ATX destekliyor ama mATX de uyumlu olur. ROG B550-F'i 3500-3600 civarına falan bulursan alabilirsin ileride sağlam bir AM4 işlemciye yükseltmeyi düşünüyorsan, diğer türlü fazla gelir.
Teşekkür ederim hocam

Geri