KasperskyArkadaşlar hangi uygulamayı önerirsiniz genel olarak. Şuanda aklımda Kaspersky var sadece
hocam vpn var mı windows defender daEsetde iyi ama genel olarak kullanmaya gerek yok. Windows defender halleder ayrıca indirdiğin şeylerin güvenilir olup olmadığını da biliyorsundur.
hayır, windows defender bir uygulama da değil işletim sistemiyle geliyor zaten vpnli arıyorsan kasperskyhocam vpn var mı windows defender da
Kaspersky al geç hem ucuz hem kaliteli,Arkadaşlar hangi uygulamayı önerirsiniz genel olarak. Şuanda aklımda Kaspersky var sadece
eset kişisel kullanım için berbat , şirketlerde iyi idi en son şu an ne durumda bilmiyorumEsetde iyi ama genel olarak kullanmaya gerek yok. Windows defender halleder ayrıca indirdiğin şeylerin güvenilir olup olmadığını da biliyorsundur.
Alacak varsa ben vereyim ibandan aradaki farkı şu kodu kullanmayın o herife para kazandırmayınMESUT30 Kodu ile indirimli al
tüh geçtiMESUT30 Kodu ile indirimli al
sağlık olsuntüh geçti
neden hocam bir sıkıntı mı varKaspersky al geç hem ucuz hem kaliteli,
eset kişisel kullanım için berbat , şirketlerde iyi idi en son şu an ne durumda bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alacak varsa ben vereyim ibandan aradaki farkı şu kodu kullanmayın o herife para kazandırmayın
Kaspersky al geç hocam ama en dolu paketinden al. Bir tek sıkıntısı browser'ı yavaşlatması.Arkadaşlar hangi uygulamayı önerirsiniz genel olarak. Şuanda aklımda Kaspersky var sadece