aşırı kötü gibi geldi ben anlamam arabalardan0.9 Symbol'ümüz var 13-14 km'de bir litre yakıyor.
aşırı fazla değilmi 36 tl ye 13-14km0.9 Symbol'ümüz var 13-14 km'de bir litre yakıyor.
1.4 tsi dsg miLeon 1.4 FR var. İst şehir içi 7.7 ort şuanda. Uzun yolda hız limitlerini %10 aşarak gittim araç full dolu 2 kişi klima açık 4.8 ORT.
bana da öyle geldiaşırı fazla değilmi 36 TL ye 13-14km
Babamda genel olarak memnun değil hocam yakıt tüketiminden. Biz de bilmiyoruz neden bu kadar yaktığını.aşırı fazla değilmi 36 TL ye 13-14km
güçsüz atmosferik motorlar inanılmaz yakıyo. araç ne hp ne tork üretemediğinden sürekli gaza yüklenmek gerekiyo, araç asla eforsuz gidemiyo. zamanında bende 1.6 70 hp lpg li dacia logan sw vardı nerdeyse vw amarok kadar yakıyodu yıldırmıştı beni0.9 Symbol'ümüz var 13-14 km'de bir litre yakıyor.
Bu sıcakta zaten sürülmez işkencevalla babamın var wolswogen polo lpg kullanıyor 50 TL atıyor sürüyor valal çok de gezmiyoz kullanmıyoz mersinde yaşıyom
Yok manuel 125 lik 2017 modelaşırı fazla değilmi 36 TL ye 13-14km
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.4 tsi dsg mi
Araba rahat gidiyor hocam valla 90 beygir 140N/m tork ve turbo araba için yetiyor.güçsüz atmosferik motorlar inanılmaz yakıyo. araç ne hp ne tork üretemediğinden sürekli gaza yüklenmek gerekiyo, araç asla eforsuz gidemiyo. zamanında bende 1.6 70 hp lpg li dacia logan sw vardı nerdeyse vw amarok kadar yakıyodu yıldırmıştı beni
turboluysa normal ben turbosuz sandım ama yine de çok yakıyomuşAraba rahat gidiyor hocam valla 90 beygir 140N/m tork ve turbo araba için yetiyor.