Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Başka symbol kullanıcılarında bu kadar yakmıyormuş sanırım hocam.turboluysa normal ben turbosuz sandım ama yine de çok yakıyomuş
Başka symbol kullanıcılarında bu kadar yakmıyormuş sanırım hocam.turboluysa normal ben turbosuz sandım ama yine de çok yakıyomuş
motor eskiyince bakımsızlıktan yakıta binebiliyo. bizde 2012 115hp traffic var 2.0, 12 13 litre yakıyo 2020 2.0 145 hp var o 100km de 8 falan yakıyo meselaBaşka symbol kullanıcılarında bu kadar yakmıyormuş sanırım hocam.
Bizim araba 11.000'de hocam bakımları da tam. Babamın kullanışından bu kadar yakıyo dicem de o kadar agresif sürmüyor. Fakat aldığımız yollar genellikle yokuş yukarı biraz da dur-kalk'lı. Bir kere uzun yol yaptık.motor eskiyince bakımsızlıktan yakıta binebiliyo. bizde 2012 115hp traffic var 2.0, 12 13 litre yakıyo 2020 2.0 145 hp var o 100km de 8 falan yakıyo mesela
illa ki kullanılan yer kullanan kişi hatta hava sıcaklığı yakıta etki eder. ben eskiden tır şoförlüğü yapıyodum aynı yolda aynı arabalarla ben yüzde 35 yaktırıyosam bazı şoförler 32 bazıları 38 falan yaktırıyodu. veya ilk baharda 35 yakan araba yaz sıcağında 40 falan yakabiliyo yakıta etki eden çok şey varBizim araba 11.000'de hocam bakımları da tam. Babamın kullanışından bu kadar yakıyo dicem de o kadar agresif sürmüyor. Fakat aldığımız yollar genellikle yokuş yukarı biraz da dur-kalk'lı. Bir kere uzun yol yaptık.
İzmir çok sıcak memleket hocam. Onun da etkisi olabilir tahminimce. Mesela anneanneme giderken otobana girene kadar en fazla 4 ışıkta duruyoruz. Trafik varsa ağır ağır ilerliyoruz. Otobanda genel olarak hafif yokuşlar tırmanıyoruz. (otobanın sonuna doğru %6'lık eğime sahip yokuştan iniyoruz.) Otoban çıkışı rahat %20-25 eğimi olan yokuş çıkıyoruz.illa ki kullanılan yer kullanan kişi hatta hava sıcaklığı yakıta etki eder. ben eskiden tır şoförlüğü yapıyodum aynı yolda aynı arabalarla ben yüzde 35 yaktırıyosam bazı şoförler 32 bazıları 38 falan yaktırıyodu. veya ilk baharda 35 yakan araba yaz sıcağında 40 falan yakabiliyo yakıta etki eden çok şey var
Cbr 250cc kullanıyorum tüm depo 1 hafta gidiyor mt 07 geçmeyi düşünüyorum 18deKullandığınız Araç Modeli Nedir Ve Şehir İçi , Dışı Yakıt Tüketimi Nedir
13.6 kuruşa aldım geçen hafta, 12.7 kuruşa da var ancak pek tercih edilmiyor. Petrol Ofisi bu arada 13.66yeni zam ile mi bu fiyatlar gaz 15 TL
Naptın hocam pedala yumurta mı koydunpolo 1.2 tdı 1000 km yolu yarım depo ile gittik uzun yol